Zwangerschap, vitamines en haargroei

Wanneer een vrouw zwanger is, wordt haar lichaam “zuurstofrijk” om voedingsstoffen te leveren aan de ontwikkeling van haar baby. Bloedcirculatie wordt extreem hoog om aan te passen aan de metabolische behoeften van het embryo. Deze toegenomen zuurstofcirculatie helpt ook bij de transport van voedingsstoffen naar de hoofdhuid. Tijdens de zwangerschap wordt het lichaam “oestrogeenrijk”, deze stof reguleert tevens de groei van het haar. Wanneer oestrogeen hoog is, zullen haartjes veel langer in de groei zijn. De snelle haargroei die ervaren wordt tijdens de zwangerschap is tijdelijk. De een ervaart een volle en de ander een doffe haarbos.

Zodra de baby is geboren
Als een vrouw zwanger is kan het hoofdhaar sneller groeien, een voordeel voor veel vrouwen! Maar nadat de baby geboren is gaat deze snelle groeifase over. De hormonen keren na gemiddeld drie maanden na de bevalling terug naar het normale niveau. Ook de haargroei is dan weer in zijn normale groeistaat.

Wat kan ik doen om langer en sneller groeien haar te krijgen?
Hairfinity Healthy Hair Vitamins zijn geformuleerd ter bevordering van een gezonde haargroei en bevat onder andere MSM (methylsolfonylmethane). Deze stof is een natuurlijke bron van zwavel wat de haargroei stimuleert. MSM is ook in veel voedingsmiddelen te vinden zoals groene (rauwe) groenten. Deze natuurlijke vorm van zwavel zorgt voor een gezond collageen en keratine gehalte. Omdat MSM niet aanwezig is in de prenatale vitamines, kunnen de Hairfinity Healthy Hair Vitamins een oplossing zijn om de gestage haargroei te stimuleren!

Hoe zorg je ervoor dat je haar lang blijft?

  • Ga haarbreuk tegen: verzorg het haar goed met een shampoo, conditioner en eventueel een haarolie die past bij het haarprobleem. Haarolie zorgt ervoor dat droog haar gehydrateerd blijft en een conditioner maakt het haar zacht en glansrijk.
  • Versterkt het groeiproces: gebruik haarvitamines met MSM, deze versterken namelijk het natuurlijke groeiproces. Hairfinity Healthy Hair Vitamins kunnen een stevige boost aan de haargroei geven.
  • Ga na waar het probleem ligt: het kan zijn dat niet de juiste producten gebruikt worden voor het haarprobleem. Bekijk goed welke haarproblemen optreden tijdens en na de zwangerschap en zoek een product dat het haar voller maakt en laat stralen. Mogelijk kan het probleem ook liggen bij de haartools die gebruikt worden. Gebruik altijd een grove kam om nat haar uit te kammen en gebruik een heatprotector voor het stijlen en krullen van het haar.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag