Body and Volume

Volume willen we allemaal graag. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een mooie volle bos haar. Gelukkig zijn er een aantal trucjes voor om het haar toch voller te laten lijken. Dit kan natuurlijk met bijvoorbeeld Hairloxx Extensions, maar er zijn ook minder drastische maatregelen te nemen.

Was het haar in ieder geval met een volume shampoo en conditioner. Dit helpt een hoop! Daarnaast heeft u nog andere specifieke producten nodig om deze look te kunnen bereiken. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Was het haar met de CHI Magnified Volume shampoo en conditioner. Om zo veel mogelijk volume te behouden kunt u het beste de conditioner alleen in het onderste gedeelte van het haar aanbrengen. Spoel uit, dep het haar droog en breng de Biosilk Silk Therapy aan in het haar om het te beschermen tegen hitte.

 

 

Stap 2.

Breng de Biosilk Volumizing Therapy Root Lifter aan bij de haarwortels op het handdoek droge haar. Dit zorgt voor flink volume. Föhn het haar droog (ondersteboven of met een ronde borstel voor extra volume) en eindig met de cool shot optie om de haarschubben te sluiten.

 

 


Stap 3.

Zet de ghd Eclipse Styler aan en verdeel het haar in secties. Zet de stijltang niet boven in het haar om daar het volume te behouden, maar begin vrij onderaan en haar de stijltang naar beneden. Onderaan flipt u het haar naar buiten voor een lichte beweging in het haar en meer volume. Doe dit zo door het gehele haar en borstel het uit met een ronde borstel, zodat u goed de bochten in het haar kunt volgen.

 

 

Stap 4.

Nu komt het belangrijkste; volume, volume en nog meer volume. Pak de Biosilk Volumizing Therapy Powder en breng deze aan bij de haarwortels, eventjes inmasseren en u krijgt meer volume dan ooit! Nog meer volume? Pak dan de CHI Backcomb brush en toupeer bij de haaraanzet voor extreem volume.


 


Bekijk alles
 • Biosilk Volumizing Therapy Root Lifter 10% korting

  Biosilk Volumizing Therapy Root Lifter

  van € 17,45

  voor € 15,71

  (2 reviews)
 • CHI Backcomb Brush 20% korting

  CHI Backcomb Brush

  van € 12,25

  voor € 9,80

  (6 reviews)
Bekijk alles