Body and Volume 


Volume willen we allemaal graag. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een mooie volle bos haar. Gelukkig zijn er een aantal trucjes voor om het haar toch voller te laten lijken. Dit kan natuurlijk met bijvoorbeeld Hairloxx Extensions, maar er zijn ook minder drastische maatregelen te nemen. Was het haar in ieder geval met een volume shampoo en conditioner. Dit helpt een hoop! Daarnaast heb je nog andere specifieke producten nodig om deze look te kunnen bereiken. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Was het haar met de CHI Magnified Volume shampoo en conditioner. Om zo veel mogelijk volume te behouden kan je het beste de conditioner alleen in het onderste gedeelte van het haar aanbrengen. Spoel uit, dep het haar droog en breng de Biosilk Silk Therapy aan in het haar om het te beschermen tegen hitte. 

Stap 2.
Breng de Biosilk Volumizing Therapy Root Lifter aan bij de haarwortels op het handdoek droge haar. Dit zorgt voor flink volume. Föhn het haar droog (ondersteboven of met een ronde borstel voor extra volume) en eindig met de cool shot optie om de haarschubben te sluiten.

Stap 3.
Zet de ghd Eclipse Styler aan en verdeel het haar in secties. Zet de stijltang niet boven in het haar om daar het volume te behouden, maar begin vrij onderaan en breng de stijltang naar beneden. Onderaan flipt je het haar naar buiten voor een lichte beweging in het haar en meer volume. Doe dit zo door het gehele haar en borstel het uit met een ronde borstel, zodat je goed de bochten in het haar kunt volgen. 

Stap 4.
Nu komt het belangrijkste; volume, volume en nog meer volume. Pak de Biosilk Volumizing Therapy Powder en breng deze aan bij de haarwortels, eventjes inmasseren en je krijgt meer volume dan ooit! Nog meer volume? Pak dan de CHI Backcomb brush en toupeer bij de haaraanzet voor extreem volume.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag