British Hair Copious Curls Lotion

Rating:
60% of 100
Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle British Hair producten.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 5,99

Belangrijkste kenmerken

  • Voor krullend haar
  • Hydraterend
  • Glanzend, glad haar
  • Resultaat: zachte, flexibele krullen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060305160125
Merken British Hair
Inhoud 177 ml

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

British Hair Copious Curls Lotion is de ideale lotion om het haar prachtig mee in model te brengen. De lotion is goed te gebruiken op krullend haar. De krullen in het haar zullen worden voorzien van een fijne separatie, waardoor er automatisch en direct meer structuur en definitie in het haar te zien zal zijn. British Hair Copious Curls Lotion zorgt ervoor dat de haren worden gehydrateerd, maar ook gladder worden gemaakt, zonder de krul te laten verdwijnen. De lotion beschermt het haar tegen hitte, pluis, UV-straling en hoge luchtvochtigheid. Hierdoor krijgt iedere vrouw zachte en flexibele krullen. De stylinglotion van British Hair bevat proteïnen van quinoa, alkanen van kokosnoot en moringa zaad. Dit zorgt voor mooi, gezond en glanzend haar.

  • Voor krullend haar
  • Meer separatie, structuur en definitie
  • Beschermt tegen hitte, UV-straling, pluis en luchtvochtigheid
  • Mooi, gezond en glanzend haar

 

Gebruik:

Breng een gewenste hoeveelheid British Hair Copious Curls Lotion aan in de handen. Wrijf even met de handen tegen elkaar voor de juiste consistentie. De hoeveelheid lotion hangt af van de lengte en dikte van het haar. Breng de lotion gelijkmatig aan op handdoekdroog haar. Dit kan eventueel gedaan worden met behulp van een kam of borstel. Föhn het haar goed droog. Gebruik voor optimale krullen een föhn met diffuser.

Resultaat:

Met British Hair Copious Curls Lotion worden de krullen in het haar voorzien van een mooie separatie, meer textuur en een fijne definitie. De krullen worden mooi, gezond en glanzend gehouden. De haren worden beschermd tegen pluis, hitte, UV-straling en de invloeden van hoge luchtvochtigheid.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag