British Hair Reconstructive Strengthening Conditioner

Rating:
100% of 100

Belangrijkste kenmerken

  • Focust op de beschadigde delen in het haar
  • Voor alle haartypen
  • Beschermt tegen kleurvervaging, hitte en UV-straling
  • Vrij van parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060305160057
Merken British Hair
Stoffen Zonder parabenen

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

British Hair Reconstructive Strengthening Conditioner is een fijne crèmespoeling die zichzelf voornamelijk focust op de beschadigde gedeeltes in het haar. De haren worden hier voorzien van een optimale hydratatie en zullen volledig hersteld worden. Tevens worden de haren voorzien van een prachtige glans. British Hair Reconstructive Strenthening Conditioner maakt de haren glad en tegelijkertijd sterker. De conditioner kan voor de dagelijkse verzorging gebruikt worden en voorkomt kleurvervaging. De haren worden beschermd tegen hitte en UV-straling. De conditioner van British Hair kan op alle haartypen gebruikt worden. De crèmespoeling van British Hair bevat proteïnen van quinoa, alkanen van kokosnoot en moringa zaad. Dit zorgt voor mooi, gezond en glanzend haar. De crèmespoeling is vrij van parabenen.

  • Focust op de beschadigde delen in het haar
  • Voor alle haartypen
  • Beschermt tegen kleurvervaging, hitte en UV-straling
  • Vrij van parabenen

 

Gebruik:

Was het haar eerst met shampoo. Laat dit even inwerken en spoel de shampoo daarna goed uit het haar. Verdeel hierna een beetje British Hair Reconstructive Strengthening Conditioner over het gehele haar en kam dit goed door, voor een goede verdeling. Vermijd hierbij zoveel mogelijk de haaraanzet. Laat de conditioner een paar minuten inwerken en spoel hierna het haar grondig uit.

Resultaat:

Met British Hair Reconstructive Strengthening Conditioner worden de haren op een optimale manier herstelt, doordat de crèmespoeling zich focust op de beschadigde delen in het haar. De haren worden weer gezond en voorzien van een prachtige glans. De haren zullen beschermd worden tegen kleurvervaging, hitte en UV-straling.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag