Bumble And Bumble Straight Shampoo + Conditioner 250 ml

Rating:
100% of 100
Van € 68,25 nu voor € 61,43

Belangrijkste kenmerken

  • Voor oncontroleerbaar haar
  • Het haar wordt gekalmeerd
  • Pluis zal verdwijnen
  • Gemakkelijker te stylen en krullen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 685428012516
Merken Bumble and Bumble
Productlijn Bumble and Bumble Straight
Vrij van Sulfaten
Inhoud 2 Stuks

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Bumble and Bumble Straight Shampoo (250 ml)
De Bumble and Bumble Straight Shampoo is een verzorgende shampoo die oncontroleerbaar haar kalmeert. U zult weer controle over het haar krijgen waardoor het gemakkelijker te stylen is. Met het gebruik van de Bumble and Bumble Straight shampoo is ook mogelijk om het haar te krullen. Bij dagelijks gebruik van de shampoo kan het haar verzwaren waardoor het minder controleerbaar wordt. Het is dus niet raadzaam om de shampoo dagelijks te gebruiken. Het haar wordt op een milde wijze gereinigd. Hiernaast wordt het haar gehydrateerd waardoor pluizig haar tegen gewerkt wordt.

Bumble and Bumble Straight Conditioner (250 ml)
De Bumble and Bumble Straight Conditioner is een milde reiniging. Het haar wordt gehydrateerd en verzorgd, waardoor het haar weer controleerbaar wordt en de pluis verdwijnt. Hiernaast wordt het haar gekalmeerd, waardoor het eenvoudiger te stylen en te krullen is. Het is niet raadzaam om de Bumble and Bumble Straight Conditioner dagelijks te gebruiken. Het haar zal hierbij verzwaren en oncontroleerbaar worden. De conditioner is vrij van sulfaten.

  • Geschikt voor oncontroleerbaar haar
  • Het haar wordt gekalmeerd
  • Pluis zal verdwijnen
  • Het haar is gemakkelijker te stylen en krullen


Gebruik:
Breng eerst de Bumble and Bumble Straight shampoo aan in het vochtige haar. Laat de shampoo goed schuimen en spoel het vervolgens grondig uit. Verdeel hierna de Bumble and Bumble Straight conditioner over het haar. Doe dit enkel in de lengte en de punten van het haar. Laat de conditioner een aantal minuten intrekken en spoel het vervolgens uit.

Resultaat:
Na het gebruik van de Bumble and Bumble Straight shampoo en conditioner zal het oncontroleerbare haar gekalmeerd worden. Het haar zal eenvoudiger te stylen zijn en de pluis verdwijnt. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag