Fully Groomed

Een haarstyle die we nu veel zien bij de mannen. Eerder zagen we deze haarstyle al met war korter haar bovenop, maar nu zien we vaker langer haar boven op met prachtig volume. Deze look is nu ook makkelijk zelf te bereiken met de magie van de Bumble and Bumble producten.

 

Stap 1.

Begin met een goede basis. Volume is essentieel voor deze look. Was het haar daarom met de Bumble and Bumble Thickening Shampoo en Conditioner. Deze duo geeft volume van de aanzet tot aan de punten en maakt het makkelijker om deze look te creëren.

 

 

Stap 2.

Gebruik bij dunner haar kunt u het beste de Bumble and Bumble Thickening Hairspray en voor dikker haar de Bumble and Bumble Thickening Full Form Mousse om stevigheid en volume te creëren.

 

 


Stap 3.

Föhn het haar (omhoog of ondersteboven) droog met behulp van de handen tot het haar bijna droog is. Haal dan lichtjes een borstel door het haar om niet te veel volume te verliezen.

 

 

Stap 4.

Wrijf een beetje Bumble and Bumble Sumowax tussen de handpalmen en haal de handen van voor naar achter door het haar voor een sterke hold en een kapsel dat prima in model blijft gedurende de dag.


 


Bekijk alles
  • Bumble and bumble SumoWax

    Bumble and bumble SumoWax

    € 29,90
    (1 reviews)
  • Bumble and bumble Thickening Full Form Mousse
  • Bumble and bumble Thickening Hairspray
Bekijk alles