Soft textured waves

Deze look is ideaal voor overdag, maar ook erg leuk voor een avondje uit. In deze How-to leest u hoe u deze look nu ook thuis kunt creëren. De look is makkelijk en snel te bereiken met de onderstaande Bumble and Bumble producten.

 

Stap 1.

Zorg voor een goede basis. Was het haar met de Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo en conditioner. Deze verzorgen het haar perfect door middel van zes verschillende oliën, maar maken het haar niet vet of zwaar. Dep het haar droog.

 

 

Stap 2.

Spray de Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector gelijkmatig op vochtig haar. Dit is de perfecte voorbereiding op styling; het beschermt het haar tegen de hitte, gaat haarbreuk tegen en zorgt ervoor dat uw style langer blijft zitten.

 

 


Stap 3.

Föhn het haar droog en gebruik daarna een dikke krultang. Draai het haar in wat dikkere plukken of de krultang heen, zodat het haar een licht golvende textuur krijgt. Het hoeft niet netjes, het mag grof. Ga er na afloop met de vingers doorheen.

 

 

Stap 4.

Breng de Bumble and Bumble Pret-a-Powder aan bij de haarwortels op verschillende plekken. Masseer met de vingers de hoofhuid om nog meer volume en textuur te creëren. Finish met de Bumble and Bumble Does it all hairspray voor extra stevigheid en volume.


 


Bekijk alles
  • Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo
  • Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector
  • Bumble and bumble Does It All Hairspray
  • Bumble and bumble Prêt-à-powder
Bekijk alles