Twice as Nice

Een lieve, originele en opvallende look. Simpel om te creëren, zeker met de Bumble and Bumble producten. Voor deze look gebruiken we de Bumble and Bumble Thickening Family met prachtige producten voor prachtig volume. Bekijk nu hoe u deze look makkelijk zelf thuis kan creëren.

 

Stap 1.

Begin met een goede basis. Volume is essentieel voor deze look. Was het haar daarom met de Bumble and Bumble Thickening Shampoo en Conditioner. Deze duo geeft volume van de aanzet tot aan de punten. En werkt het beste als er warmte wordt toegevoegd.

 

 

Stap 2.

Spray de Bumble and Bumble Thickening Hairspray in het haar voor een medium hold en extra volume en structuur. Föhn het haar (ondersteboven) droog en gebruik eventueel een dikke krultang voor nog meer textuur.

 

 


Stap 3.

Gebruik de Bumble and Bumble Crème Contour voor contour, volume en luchtigheid. Deze zorgt ervoor dat uw style de gehele dag blijft zitten en is gedurende de dag in het haar te kneden. Dit product verzwaart het haar niet.

 

 

Stap 4.

Finish met de gebruik de Bumble and Bumble Thickening Dryspun Spray bij de haarwortels voor extra volume en een medium hold. Verdeel het haar in twee gelijke secties en zet er halverwege de haarsectie een strikje of lintje in om 2 nonchalante staarten te creëren.


 


Bekijk alles
  • Bumble and bumble Thickening Shampoo
  • Bumble and bumble Thickening Conditioner
  • Bumble and bumble Thickening Creme Contour
  • Bumble and bumble Thickening Hairspray
Bekijk alles