CHI Ceramic Föhnborstel Jumbo CB04

Rating:
100% of 100
Op voorraad
Van € 22,75 nu voor € 18,20
20% Korting
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Keramisch materiaal
  • Sneller droog haar
  • Glanzend haar
  • Doorsnede borstel: 6 cm

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911617038
Merken CHI
Soort plaat Keramisch
Productkleur Meerkleurig
Dual Voltage Ja
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Hallo,Ik ben aan het twijfelen tussen 2 föhnborstels van CHI:CHI ceramic föhnborstel Jumbo en CHI luxury large round haarborstel...Waar ben ik naar op zoek: volume! Vanaf de hoofd! Mijn haar kan ik zelf goed föhnen, glad, maar vanaf de inplant zoe
Stel je vraag

Omschrijving

CHI Ceramic Föhnborstel Jumbo is gemaakt van keramisch materiaal. Keramiek geleidt warmte goed en zorgt ervoor dat de warmte beter verdeeld wordt. Ideaal in combinatie met een CHI föhn. Door de betere warmte verdeling is het haar sneller droog en kan het makkelijker in model worden gebracht. De borstel ontdoet het haar van klitten en maakt het haar heerlijk zacht. Daarnaast krijgt het haar een mooie glans. De CHI Ceramic Föhnborstel Jumbo is ook verkrijgbaar in de maten Small (Ø 3,5 cm), Medium (Ø 4,5) en Large (Ø 5,5 cm).

  • Gemaakt van keramisch materiaal
  • Droogt het haar sneller
  • Laat het haar glanzen
  • Doorsnede borstel: 6 cm


Gebruik:

Zet de CHI Ceramic Föhnborstel aan de haaraanzet en laat de borstel samen werken met de föhn. Beweeg de borstel langzaam van de haaraanzet tot aan de punt, in hetzelfde tempo als de föhn. Terwijl de föhn het haar droogt, polijst de CHI Ceramic Föhnborstel het haar.

Resultaat:

CHI Ceramic Föhnborstel Jumbo maakt het haar makkelijk in model te brengen en geeft het haar een mooie glans.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag