CHI Turbo Curling 1 Inch Krultang

Rating:
90% of 100
Normale prijs € 139,- Speciale prijs € 89,-

Belangrijkste kenmerken

 • Temperatuur 80 tot 200 graden
 • LCD scherm
 • Behoud vocht in het haar 
 • Gaat pluis tegen
 • Lengte snoer: 3 m
 • Lengte krultang: 33 cm

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911671436
Merken CHI Tools
Soort plaat Keramisch
Digitaal Ja
Diameter 25 mm / 1 inch
Krultype Normale krul
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 3 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CHI Turbo Curling Iron 1 Inch Krultang is een professionele krultang van hoogwaardige kwaliteit. De krultang heeft een keramische staaf, waarmee de mooiste, natuurlijke krullen gemaakt kunnen worden. Daarnaast heeft de CHI Curling Iron 1 Inch Krultang een keramische heater. De heater zendt negatieve ionen uit, welke het haar van binnenuit verwarmen. Hierdoor wordt het vochtgehalte in het haar niet aangetast en wordt pluis tegengegaan. De CHI Curling Iron 1 Inch Krultang heeft een LCD scherm en is in te stellen van 80°C tot 200°C. Ook is er een mogelijkheid voor een auto shut off, waarsbij de krultang vanzelf uitschakeld. De CHI Curling Iron 1 Inch Krultang is tevens verkrijgbaar in 3/4 inch (Ø 1,5 cm). Elke maat zorgt voor een andere creatie!

 • Temperatuur regelaar van 80 tot 200 graden
 • LCD scherm
 • Behoud vocht in het haar 
 • Gaat pluis tegen
 • Lengte snoer: 3 m
 • Lengte krultang: 33 cm

Gebruik:

Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel de CHI Curling Iron 1 Inch Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen de platen van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.

Resultaat:

De CHI Curling Iron 1 Inch Krultang zorgt voor prachtige krullen. Het haar is glad en zacht. Pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon en het haar heeft een mooie glans.

Advies:

Wanneer u het haar gaat krullen dient het haar altijd beschermt te worden tegen de hitte van de tool, met bijvoorbeeld een silk. Om de krul steviger te maken en uw kapsel langdurig in model te houden kunt u de Biosilk Smoothing Solution gebruiken. Verdeel hiervoor het haar in secties en spray per sectie de vloeistof in het haar en krul het vervolgens.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar krultangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Curling Iron 1 Inch Krultang.

Tip:

Berg uw Krultang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de CHI Curling Iron 1 Inch Krultang veilig in opgeborgen kan worden.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag