CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang inclusief Gratis Spray

Rating:
100% of 100
Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle CHI Krultangen producten.
Van € 139,- nu voor € 125,10

Belangrijkste kenmerken

 • Keramische en infra rood heater
 • Non - slip handvat
 • LCD schermpje
 • Tip blijft koud, ideaal om vast te houden
 • Creëert beachy, grove krullen
 • Glad oppervlak
 • Instelbare temperatuur van 95 tot 210 graden
 • Mooie, beachy grove krullen
 • GRATIS CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911752227
Merken CHI Tools
Productlijn CHI Dura
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 210 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 27
Schakelt automatisch uit Ja
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Rood
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Diameter 32 mm
Krultype Grove krul
Klem Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Komt dit artikel nog terug in voorraad?
Stel je vraag

Omschrijving

CHI Dura CHI 1.25 Inch Krultang is een professionele krultang die zowel keramisch als titanium is. Dit zorgt voor een optimale sterkte, duurzaamheid en werking. De keramische staaf produceert negatieve ionen en de infrarood technologie zorgt ervoor dat pluizig haar verleden tijd is. De staaf heeft een extreem glad oppervlak zodat het haar moeiteloos door het haar glijdt. De staaf warmt gelijkmatig op en bereikt snel zijn temperatuur. De Dura krultang is instelbaar in temperatuur van 95 tot 210 graden die handig af te lezen is vanaf het LCD schermpje. Deze lichtgewicht krultang heeft een non-slip handvat die slank is en een zachte touch heeft. Handig aan deze krultang is dat de tip koud blijft en die dus vastgehouden kan worden tijdens het krullen. Met de CHI Dura CHI 1.25 Inch Krultang kunnen mooie, beachy grove krullen gemaakt worden die de gehele dag in model blijven. 

 • Keramische en infra rood heater
 • Non - slip handvat
 • LCD schermpje
 • Tip blijft koud, ideaal om vast te houden
 • Creëert beachy, grove krullen
 • Glad oppervlak
 • Instelbare temperatuur van 95 tot 210 graden
 • Mooie, beachy grove krullen
 • GRATIS CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray

Gebruik CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang :

Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel dan de CHI Dura CHI 1.25 Inch Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen het klepje van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.

Resultaat CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang :

De CHI Dura CHI 1.25 Inch Krultang zorgt voor mooie, beachy grove krullen die de gehele dag in model blijven. Pluis wordt voorkomen en het haar krijgt een mooie glans.

Advies CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang:

Wanneer u het haar gaat krullen dient het haar altijd beschermd te worden tegen de hitte van de tool, met bijvoorbeeld een silk. Om de krul steviger te maken en uw kapsel langdurig in model te houden kunt u de BioSilk Smoothing Solution gebruiken. Verdeel hiervoor het haar in secties en spray per sectie de vloeistof in het haar en krul het vervolgens.

Garantie CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang:

Om de kwaliteit van haar krultangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang.

Tip CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang:

U kunt het beste kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul die u wil creëren, omdat de krul altijd nog een beetje uitzakt krijgt u op deze manier het gewenste resultaat!

Krultang houder

Berg uw Krultang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de CHI Curling Iron 1.25 Inch Krultang veilig in opgeborgen kan worden.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

GRATIS CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray:

Bij aankoop van de CHI Dura Krultang krijgt u een CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray van 74 gram GRATIS. 

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag