CHI Enviro Smoothing Treatment Virgin/Resistant

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Voor natuurlijk krullend haar
  • Glad, handelbaar haar
  • Zijde- en parel extracten
  • Vrij van SLS, parabenen en siliconen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911709092
Merken CHI

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een behandeling om gekruld haar stijl en glad te maken.

CHI Enviro Smoothing Treatment Virgin/Resistant is een treatment die het natuurlijk gekrulde haar glad zal maken. Deze treatment is geschikt voor haar dat niet chemisch behandeld is. Dankzij de finish van de treatment met een warmte stylingtool wordt de vorm van cystine en zwavelbruggen in het haar verandert en zal het haar stijl en glad worden. De zijde- en parelproteïnen in deze treatment zorgen voor een goede voeding en verzorgen het haar. Krullend haar zal glad en beter handelbaar zijn. De CHI Enviro treatment is vrij van SLS, parabenen en siliconen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Speciaal voor natuurlijk krullend haar
  • Verandert krullend pluizig haar in glad en handelbaar haar
  • Zijde- en parel extracten
  • Vrij van SLS, parabenen en siliconen

 
Gebruik:

Gebruik deze treatment alleen als uw haren niet eerder chemisch behandeld en niet beschadigd zijn. Breng de treatment aan op dunne plukken van de haren en verspreid goed van de haarwortel tot in de punten. Het gebruik van handschoenen om uw handen te beschermen wordt aangeraden. Deze treatment dient 10-15 minuten in te trekken. Föhn tot slot het haar met een borstel stijl of gebruik een stijltang.

Resultaat:

Je haar krijgt een handelbare textuur en voelt zacht en glad aan. Het haar wordt verzorgd, krijgt een mooie glans en pluist niet langer. Het resultaat is tot 4 maanden zichtbaar.

Tip:

Gebruik voor optimaal verzorgend resultaat het CHI Enviro Smoothing haarmasker om de haren na de behandeling langdurig te verzorgen.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Bestel CHI Enviro Smoothing Treatment Virgin/Resistant bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Video

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje