CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang + CHI Föhn Turbo Dryer incl. GRATIS Diffuser

Op voorraad
Van € 348,- nu voor € 199,-
43% Korting
43% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • CHI Stijltang én föhn
 • GRATIS Diffuser
 • Professionele tools
 • Keramisch

Productspecificaties

Meer informatie
Merken CHI
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 220 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 27
Schakelt automatisch uit Ja
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 40 seconden
Diffuser meegeleverd Ja
Koude luchtstand Ja
Beweegbare platen Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

U ontvangt nu CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang én CHI Föhn Turbo voor een speciale prijs van €199!

CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang

De platen van de CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang zijn keramisch en zijn voorzien van titanium, Hierdoor is deze stijltang geschikt voor elk haartype. De temperatuur van de stijltang is makkelijk in te stellen door de vaste warmtestanden. De laagste temperatuur van 180 graden is speciaal voor dun en fijn haar, deze temperatuur wordt aangeduid met de kleur blauw. De middelste temperatuurinstelling is 200 graden en perfect voor normaal haar. Deze temperatuur wordt aangegeven door een groen lampje. De hoogste temperatuurstand is 220 graden en wordt aangegeven door een rode kleur. Deze temperatuur is bedoeld voor dik haar. Bij de juiste temperatuur voor uw haartype krijgt u het gewenste effect zonder het haar te beschadigen. Vanaf 180 graden is CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang in te stellen per 5 graden.

 • Temperatuurinstelling voor elke haartype
 • Keramische platsen
 • Platen voorzien van titanium
 • Temperatuur makkelijk instelbaar

CHI Föhn Turbo Dryer incl. GRATIS Diffuser

De CHI Föhn Turbo is een lichtgewicht, professionele föhn met keramische heater. Het Elektro Magnetisch Veld (EMF) van veel föhns is erg hoog, wat schadelijk kan zijn. Het EMF van de CHI Föhn Turbo is daarentegen een stuk lager. De föhn voorkomt daarnaast dat het haar statisch wordt, doordat de watermoleculen in het haar door negatieve ionen worden gesplitst in plaats van dat het water wordt verdampt. Door middel van de CHI Föhn Turbo droogt het haar 2x zo snel als met andere föhns.

 • Lichtgewicht föhn
 • Voorkomt statisch haar
 • Snellere droogtijd
 • Gratis Diffuser
 • Keramische heater

Advies

Gebruik bij warmtetools zoals föhns en stijltangen altijd hittebescherming zoals CHI Silk Infusion.

Garantie

Alle CHI Tools hebben 2 jaar garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling).

Tip

Berg zowel de CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang als de CHI Föhn Turbo op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, silicone holster waarin hete tools veilig opgeborgen kunnen worden.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag