20% korting
Vorige
 • CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang
 • CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang
Volgende

CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Inclusief Gratis Silk Infusion 59ml

143.2

van € 179,00

voor € 143,20

6
Bekijk volledige productomschrijving »
Onze excuses

CHI Stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Inclusief Gratis Silk Infusion 59ml is helaas niet meer leverbaar.
Bekijk hier onze andere producten van CHI.

Uitverkocht! Helaas is deze stijltang helemaal uitverkocht. Als u een gelijkwaardige stijltang wilt maar een andere kleur dan heeft u de keuze uit alle CHI G2 stijltangen die verkrijgbaar zijn in ons assortiment.

De CHI stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron bestaat uit een vernieuwende technologie. De platen van de stijltang zijn keramisch en voorzien van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het meteen duidelijk welke temperatuur het beste gebruikt kan worden voor de styling. De eerste temperatuurinstelling is 180 graden en is speciaal voor fijn en dun haar. Het LCD display wordt op deze temperatuurinstelling blauw. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wilt zeggen dat de temperatuur van de CHI stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal haar. De laatste temperatuurstand van de stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd op 220 graden. Deze stand is perfect voor het dikke haar.  Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Door deze temperatuurfunctie is de stijltang erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan bij de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Bij het bereik van 180 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

De CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang is ook uitgerust met dual voltage. Hierdoor is het mogelijk de stijltang overal mee naartoe te nemen en makkelijk te gebruiken in ieder land. Daarnaast ziet de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang er ook nog eens mooi uit. Deze stijltang is ideaal voor in de zomer. Met de mooie zomerse kleuren is deze stijltang geschikt voor iedereen. Inclusief gratis CHI SIlk Infusion en CHI Teal Hair Chalk.

 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • 3 verschillende temperatuurstanden, geschikt voor ieder haartype
 • Dual voltage
 • Limited Edition verkrijgbaar in 2 fantastische uitvoeringen

Gebruik:

Gebruik voor het stijlen een kleine hoeveelheid CHI Silk Infusion. Gebruik om een leuk kleurtje in het haar te krijgen CHI Teal Hair Chalk. Wrijf het over het haar en gebruik de stijltang om het te sealen, zodat het langer in het haar blijft zitten. Bij het aanzetten van de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang zal de temperatuur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden - blauw display - dun haar
200 graden - groen display - normaal haar
220 graden - rood display - dik haar

Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.   

Resultaat:

Door het gebruik van de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Overige informatie:

- Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm
- Lengte keramische platen: 9.5 cm
- Breedte keramische platen: 2.5 cm
- Lengte van de snoer: 3 meter

 

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk infusion of de CHI 44 Iron guard aan.

Gratis CHI Silk Infusion:

CHI Silk Infusion is een leave-in fluide gemaakt van alcoholvrije zijde, tarwe en soja proteïnen. Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in je haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming.

Garantie:

CHI stylingtools hebben 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling). Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officiële verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

 

Tip:

Berg de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

 

 • Kwaliteit *
 • Super!
  Kwaliteit

  Zeer vlotte verzending, ik krijg mijn pakje na 2 dagen (en ik woon in België). Altijd leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit! Supergoede stijltang. Mijn haar blijft veel langer in model. Mijn haar is ook enorm zacht. De silk infusion ruikt heel lekker en zorgt voor nog zachter haar! 

  Geschreven door: Daphne
 • Wauw!
  Kwaliteit

  Ik ben verliefd! Na verschillende (goedkopere) stijltangen heb ik hem eindelijk gevonden. Mijn droge, pluizige en onhandelbare haar blijft eindelijk de hele dag mooi zitten en ziet er niet meer droog uit. Het serum zorgt er ook voor dat het extra zacht blijft en zelfs na een ritje op de fiets kom ik op plaats van bestemming aan met mijn haar nog in model!  Een aanrader voor iedereen! 

  Geschreven door: Boen
 • Super!
  Kwaliteit

  Deze stijltang heb ik nu een paar weken en hij werkt super. Mijn haren worden mooi stijl. heb ook al geprobeerd om krullen te maken maar dat is mij nog niet helemaal gelukt. Oefening baart kunst zeggen ze ;-)

  Geschreven door: Rebecca
 • Chi G2 Limited Edition
  Kwaliteit

  De stijltang op zaterdagmiddag besteld en dinsdagochtend bezorgd. De persoonlijke noot in het pakketje geeft net die extra touch!  De stijltang nu 2 dagen in gebruik en ik merk dat mijn haren echt heel erg zacht worden.  Het ziet er lang niet zo droog uit dan voorheen met mijn oude tang (Wahl).  Via de M-knop kun je per klik het juiste programma klikken.  Voor mijn eigenwijze haar moet ik naar de 220 gr. dus met 3 klikjes ben ik klaar.  Wel jammer dat ik dan niet zie hoe ver de temperatuur oploopt en dat ie dan geen signaal geeft dat ie warm is. Ga je gewoon via de + en - toetsen naar de juiste temperatuur zie je de temperatuur wel oplopen (gaat echt heel snel) en ook krijg je dan een signaal als de juiste temperatuur bereikt is.  De Silk infusion die je er bij krijgt ruikt heerlijk en zorg voor een schitterende glans.  Ik gebruikte voorheen de Biosilk maar misschien dat ik wel ga switchen (maar daar moet ik 'm denk ik eerst vaker voor gebruiken.  Mijn haar blijft met deze tang langer glad, bij mijn oude tang had ik aan het einde van de dag toch weer een slag.  Tot nu toe ben ik zeer tevreden! 

  Geschreven door: Nathalie
 • Chi stiltang limited edition
  Kwaliteit

  The best straightener ever! Make your hair smoth, silky, glans and naturaly look Geen teleur gesteld met die stijltang..echt aan rader .  De verpakking was netjes, duurzaam, top qualiteit! Zekker  ik wil hier meer bestellen. Dankje wel Johnbeerens :-)

  Geschreven door: Selly
 • top product.
  Kwaliteit

  Heb de chi tang voor 20.00 uur besteld en hij was gelijk de dag erop in huis, TOP service. Hele fijne Chi tang, krijg mijn haar er goed stijl mee of krullend!! Zal snel weer iets bestellen op Johnbeerens.com.

  Geschreven door: samanth

Productomschrijving

Uitverkocht! Helaas is deze stijltang helemaal uitverkocht. Als u een gelijkwaardige stijltang wilt maar een andere kleur dan heeft u de keuze uit alle CHI G2 stijltangen die verkrijgbaar zijn in ons assortiment.

De CHI stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron bestaat uit een vernieuwende technologie. De platen van de stijltang zijn keramisch en voorzien van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het meteen duidelijk welke temperatuur het beste gebruikt kan worden voor de styling. De eerste temperatuurinstelling is 180 graden en is speciaal voor fijn en dun haar. Het LCD display wordt op deze temperatuurinstelling blauw. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wilt zeggen dat de temperatuur van de CHI stijltang G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal haar. De laatste temperatuurstand van de stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd op 220 graden. Deze stand is perfect voor het dikke haar.  Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Door deze temperatuurfunctie is de stijltang erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan bij de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Bij het bereik van 180 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

De CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang is ook uitgerust met dual voltage. Hierdoor is het mogelijk de stijltang overal mee naartoe te nemen en makkelijk te gebruiken in ieder land. Daarnaast ziet de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang er ook nog eens mooi uit. Deze stijltang is ideaal voor in de zomer. Met de mooie zomerse kleuren is deze stijltang geschikt voor iedereen. Inclusief gratis CHI SIlk Infusion en CHI Teal Hair Chalk.

 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • 3 verschillende temperatuurstanden, geschikt voor ieder haartype
 • Dual voltage
 • Limited Edition verkrijgbaar in 2 fantastische uitvoeringen

Gebruik:

Gebruik voor het stijlen een kleine hoeveelheid CHI Silk Infusion. Gebruik om een leuk kleurtje in het haar te krijgen CHI Teal Hair Chalk. Wrijf het over het haar en gebruik de stijltang om het te sealen, zodat het langer in het haar blijft zitten. Bij het aanzetten van de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang zal de temperatuur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden - blauw display - dun haar
200 graden - groen display - normaal haar
220 graden - rood display - dik haar

Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.   

Resultaat:

Door het gebruik van de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Overige informatie:

- Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm
- Lengte keramische platen: 9.5 cm
- Breedte keramische platen: 2.5 cm
- Lengte van de snoer: 3 meter

 

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk infusion of de CHI 44 Iron guard aan.

Gratis CHI Silk Infusion:

CHI Silk Infusion is een leave-in fluide gemaakt van alcoholvrije zijde, tarwe en soja proteïnen. Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in je haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming.

Garantie:

CHI stylingtools hebben 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling). Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officiële verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

 

Tip:

Berg de CHI G2 Limited Edition Tahitian Garden Hairstyling Iron Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

 

Productreviews

 • Kwaliteit *
 • Super!
  Kwaliteit

  Zeer vlotte verzending, ik krijg mijn pakje na 2 dagen (en ik woon in België). Altijd leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit! Supergoede stijltang. Mijn haar blijft veel langer in model. Mijn haar is ook enorm zacht. De silk infusion ruikt heel lekker en zorgt voor nog zachter haar! 

  Geschreven door: Daphne
 • Wauw!
  Kwaliteit

  Ik ben verliefd! Na verschillende (goedkopere) stijltangen heb ik hem eindelijk gevonden. Mijn droge, pluizige en onhandelbare haar blijft eindelijk de hele dag mooi zitten en ziet er niet meer droog uit. Het serum zorgt er ook voor dat het extra zacht blijft en zelfs na een ritje op de fiets kom ik op plaats van bestemming aan met mijn haar nog in model!  Een aanrader voor iedereen! 

  Geschreven door: Boen
 • Super!
  Kwaliteit

  Deze stijltang heb ik nu een paar weken en hij werkt super. Mijn haren worden mooi stijl. heb ook al geprobeerd om krullen te maken maar dat is mij nog niet helemaal gelukt. Oefening baart kunst zeggen ze ;-)

  Geschreven door: Rebecca
 • Chi G2 Limited Edition
  Kwaliteit

  De stijltang op zaterdagmiddag besteld en dinsdagochtend bezorgd. De persoonlijke noot in het pakketje geeft net die extra touch!  De stijltang nu 2 dagen in gebruik en ik merk dat mijn haren echt heel erg zacht worden.  Het ziet er lang niet zo droog uit dan voorheen met mijn oude tang (Wahl).  Via de M-knop kun je per klik het juiste programma klikken.  Voor mijn eigenwijze haar moet ik naar de 220 gr. dus met 3 klikjes ben ik klaar.  Wel jammer dat ik dan niet zie hoe ver de temperatuur oploopt en dat ie dan geen signaal geeft dat ie warm is. Ga je gewoon via de + en - toetsen naar de juiste temperatuur zie je de temperatuur wel oplopen (gaat echt heel snel) en ook krijg je dan een signaal als de juiste temperatuur bereikt is.  De Silk infusion die je er bij krijgt ruikt heerlijk en zorg voor een schitterende glans.  Ik gebruikte voorheen de Biosilk maar misschien dat ik wel ga switchen (maar daar moet ik 'm denk ik eerst vaker voor gebruiken.  Mijn haar blijft met deze tang langer glad, bij mijn oude tang had ik aan het einde van de dag toch weer een slag.  Tot nu toe ben ik zeer tevreden! 

  Geschreven door: Nathalie
 • Chi stiltang limited edition
  Kwaliteit

  The best straightener ever! Make your hair smoth, silky, glans and naturaly look Geen teleur gesteld met die stijltang..echt aan rader .  De verpakking was netjes, duurzaam, top qualiteit! Zekker  ik wil hier meer bestellen. Dankje wel Johnbeerens :-)

  Geschreven door: Selly
 • top product.
  Kwaliteit

  Heb de chi tang voor 20.00 uur besteld en hij was gelijk de dag erop in huis, TOP service. Hele fijne Chi tang, krijg mijn haar er goed stijl mee of krullend!! Zal snel weer iets bestellen op Johnbeerens.com.

  Geschreven door: samanth

Andere klanten kochten ook..

Andere klanten kochten ook

  Andere klanten kochten ook