CHI G2 Royal Gold Ceramic and Titanium Digital Stijltang

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.
Van € 199,95 nu voor € 159,96

Belangrijkste kenmerken

  • Keramische, titanium platen 
  • Van 80 tot 220 graden
  • 27 temperatuurstanden
  • Met gratis hittebestendige mat

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911768747
Merken CHI
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 220 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 27
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Goud
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 40 seconden
Beweegbare platen Nee

Reviews

Veelgestelde vragen

Beste heer/mevrouw,Komt de Chi G2 Royal Gold stijltang/de gouden stijltang nog op voorraad?Met vriendelijke groet,E.
Stel je vraag

Omschrijving

De CHI G2 Royal Gold Ceramic and Titanium Digital Stijltang bestaat uit een vernieuwende technologie. De platen van de stijltang zijn keramisch en voorzien van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het meteen duidelijk welke temperatuur het beste gebruikt kan worden voor de styling. De eerste temperatuurinstelling is 180 graden en is speciaal voor fijn en dun haar. Het LCD display wordt op deze temperatuurinstelling blauw. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wilt zeggen dat de temperatuur van de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal haar. De laatste temperatuurstand van de stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd op 220 graden. Deze stand is perfect voor het dikke haar.  Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Door deze temperatuurfunctie is de stijltang erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan bij de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Bij het bereik van 80 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

De CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold is ook uitgerust met dual voltage. Hierdoor is het mogelijk de stijltang overal mee naartoe te nemen en makkelijk te gebruiken in ieder land. Daarnaast ziet de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold er ook nog eens mooi uit. Deze stijltang is ideaal voor in de zomer. Met de mooie gouden kleur is deze stijltang geschikt voor iedereen.

  • Instelbaar van 80 tot 220 graden
  • 3 verschillende temperatuurstanden, geschikt voor ieder haartype
  • Dual voltage
  • Limited Edition OP=OP


Gebruik:

Gebruik voor het stijlen een kleine hoeveelheid CHI Silk Infusion. Wrijf het over het haar en gebruik de stijltang om het te sealen, zodat het langer in het haar blijft zitten.

Bij het aanzetten van de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold zal de temperatuur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden - blauw display - dun haar
200 graden - groen display - normaal haar
220 graden - rood display - dik haar

Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.

Resultaat:

Door het gebruik van de CHI Stijltang G2 Limited Edition Royal Gold zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Overige informatie:

- Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm
- Lengte keramische platen: 9.5 cm
- Breedte keramische platen: 2.5 cm
- Lengte van de snoer: 3 meter

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk infusion of de CHI 44 Iron guard aan.

Gratis CHI Silk Infusion:

CHI Silk Infusion is een leave-in fluide gemaakt van alcoholvrije zijde, tarwe en soja proteïnen. Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in je haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming.

Garantie:

CHI stylingtools hebben 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling). Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officiële verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag