CHI Ionic Color Protect Conditioner

nu voor € 14,95 Van € 21,95
32% Korting
32% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geeft het haar een mooie glans
  • Gaat kleurvervaging tegen
  • Geeft het haar meer veerkracht
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911639146
Merken CHI
Productlijn CHI Ionic Color
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

CHI Ionic Color Protect Conditioner is een verzorgende conditioner, speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De conditioner hydrateert het haar en beschermt de  kleurmoleculen. De CHI Ionic Color Protect Conditioner bestaat uit een mix van kleurbeschermende ingrediënten die de haarkleur langer mooi houden. De Ionic technologie legt daarnaast speciale verbindingen die het haar van binnenuit verzorgen en versterken. Het haar heeft meer veerkracht en de haarkleur wordt langer behouden. Daarnaast heeft het haar een prachtige glans. Deze conditioner is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

  • Geeft het haar een mooie glans
  • Gaat kleurvervaging tegen
  • Geeft het haar meer veerkracht
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen


Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid CHI Ionic Color Protect Conditioner aan op gewassen haar. Masseer de conditioner zachtjes in en laat deze enkele minuten intrekken. Uitspoelen met warm water.

Resultaat:


CHI Ionic Color Protect Conditioner beschermt het haar tegen kleurvervaging en verzorgt het haar van binnenuit. Het haar heeft meer veerkracht en prachtige kleur.

Tip:

Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere producten uit de CHI Ionic Color Protect lijn.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje