De 23 jarige Valentina Ferrer is woonachtig in Cordoba, Argentinië. Ze is het enige zusje van vijf broers en heeft zo geleerd om erg sociaal te zijn. Na haar school is ze begonnen als fitness instructrice. Valentina was altijd al geïnteresseerd in de modewereld en is op haar 16e ontdekt door een lokaal modellenbureau. Ze heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook haar innerlijk met haar warme, positieve en energieke persoonlijkheid is erg prettig. Zo spoort ze veel jongeren aan om hun dromen na te jagen.

Valentina’s kapsel is het klassieke glamorous ‘’Victoria’s Secret’’ kapsel wat we veel zien in de beautywereld. Een kapsel waar verschillende producten voor nodig zijn, zoals een krultang, rootbooster, haarspray en serum. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en breng de Biosilk Silk Therapy aan op de onderste helft van de haarlengte. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Spray de CHI Volume Booster bij de haarwortels en pak dan de föhn.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Eventueel ondersteboven hangend of met de dikke ronde borstel om nog extra volume te creëren. Borstel het haar daarna lichtjes door, om niet te veel volume te verliezen.


Stap 3.

Pak dan de CHI Dura 1 inch en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze gebruiksklaar. Afhankelijk van de hoeveelheid en dikte van het haar, kan het haar in secties worden verdeeld. Pak telkens een verticale streng haar en zorg dat deze om de krultang van het gezicht weg draait. Zorg dat de krultang aan de onderkant van de haarstreng ingezet wordt en opgedraaid wordt tot aan de jukbeenderen.


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en kam er met de vingers doorheen, zodat de krullen wat uitzakken. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray en spray over uw coupe voor een mooie glans en om pluizen te voorkomen. Eventueel ondersteboven voor extra volume. Het haar kan bij de haarwortes nog wat getoupeerd worden voor extra volume.
Bekijk alles
 • Biosilk Silk Therapy 167ml 10% korting

  Biosilk Silk Therapy

  van € 3,95

  voor € 3,56

  (29 reviews)
 • CHI Volume Booster 20% korting

  CHI Volume Booster

  van € 20,00

  voor € 16,00

  (15 reviews)
 • CHI Dura CHI 1 Inch Krultang 10% korting

  CHI Dura CHI 1 Inch Krultang inclusief Gratis Silk

  van € 139,00

  voor € 125,00

  (2 reviews)
 • CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray 52% korting
Bekijk alles