A


De 22 jarige Tegan Martin woont in newcastle en is verkozen tot Miss Australie 2014. Het was de derde keer dat ze mee deed en drie keer scheepsrecht, want deze keer nam ze de winst in ontvangst! Tegan studeert medicijnen en interesseert zich dan ook in de gezondheid van de mens. Niet alleen haar uiterlijk was doorslaggevend voor de winst in 2014, maar ook haar positieve houding, passie, intelligentie en gezonde lifestyle hadden hun aandeel.

Tegan’s blonde lokken zijn lekker opvallend. Hier is de nadruk gelegd op het volume en body van het haar. Om dit thuis uit te kunnen voeren heeft u een aantal producten nodig, zoals een krultang, haarspray, backcomb brush en mousse. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en breng een hittebeschermer aan op de onderste helft van de haarlengte. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Breng dan de British Hair Volume Foundation Mousse aan bij de haarwortels en pak dan de föhn.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Eventueel ondersteboven hangend of met de dikke ronde borstel om nog extra volume te creëren. Borstel het haar daarna lichtjes door, om niet te veel volume te verliezen.


Stap 3.

Pak dan de CHI ARC Krultang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze gebruiksklaar. Afhankelijk van de hoeveelheid en dikte van het haar, kan het haar in secties worden verdeeld. Pak telkens een dunne verticale streng haar en zorg dat deze om de krultang van het gezicht weg draait. Werk van voor naar achteren, om extra volume te creëren.


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en toupeer bij de haarwortels met de CHI Backcomb Brush. Borstel het haar lichtjes naar achteren. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray en spray om uw style goed vast te zetten. Eventueel ondersteboven voor extra volume.
Bekijk alles
 • CHI ARC Automatische Krultang Pink Limited Edition Inclusief Silk 44% korting

  CHI ARC Automatische Krultang Pink Limited Edition

  van € 179,00

  voor € 99,95

  (1 reviews)
 • CHI Backcomb Brush 20% korting

  CHI Backcomb Brush

  van € 12,25

  voor € 9,80

  (6 reviews)
 • CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray 52% korting
Bekijk alles