De 22 jarige Paulina Vega uit Colombia is de winnares van de Miss Universe verkiezing 2014. Deze prachtige dame is pas de tweede Colombiaanse die de titel heeft veroverd. Deze prachtige jonge dame is ook nog eens erg down-to-earth en oprecht. Twee kwaliteiten waardoor de mensen erg van haar zijn gaan houden en ze een graag geziene Miss is. Als Miss Universe gaat ze zich dit jaar inzetten voor strijd tegen HIV en Aids. Ze gaat de wereld over reizen als spreker en gaat geld inzamelen.

Paulina’s haar ziet er prachtig uit. Elegant, maar niet te overdreven. Gelukkig kunt u dit zelf thuis ook voor elkaar krijgen. Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals een goede stijltang, blowdry spray, glansspray en een olie of serum. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Breng een beetje de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil aan op de helft van de (handdoekdroge) haarlengte en dan naar onder. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Breng daarna de CHI Miss Universe Style Illuminate Set the Stage Blow Dry Spray aan en föhn het haar droog. Eindig met de Cool Shot om de haarschubben van het haar te sluiten en te zorgen voor extra glans.


Stap 2.

Borstel het haar goed door met een paddle brush en maak een zijscheiding. Pak de CHI G2 stijltang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze al gebruiksklaar. U kunt deze stijltang zelfs instellen op haarsoort: dun haar, normaal haar en dik haar.


Stap 3.

Afhankelijk van de dikte van het haar kunt u het haar in secties verdelen. Pak een pluk en zet de stijltang verticaal in op 3 cm van de hoofdhuid. Hou de stijltang verticaal en haal deze langzaam naar beneden en als u bij de kaaklijn bent draait u de pluk om de stijltang heen (van het gezicht weg) en laat u de stijltang draaiend naar beneden gaan, zodat er een krul ontstaat. Het is eventjes oefenen, maar oefening baart kunst!


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate by CHI Spotlight Shine Spray en spray een wolk over uw coupe voor een prachtige glans en om pluizen te voorkomen. Gebruik daarna nog de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray om er voor te zorgen dat uw coupe gedurende de gehele dag goed op zijn plek blijft zitten.