De 22 jarige Alejandra Argudo komt uit Portoviejo, Ecuador. Een droom kwam voor haar uit toen ze de titel Miss Ecuador 2014 in ontvangt mocht nemen. Vroeger werd ze altijd gepest, omdat ze zo lang was. Gelukkig komt die lengte nu goed van pas en is ze er ook helemaal niet meer onzeker over. Een grappig feitje over Alejandra is dat ze erg goed mensen kan imiteren. Zo kan ze altijd familie en vrienden om een leuke manier vermaken. Verder zet ze zich in voor de minder bedeelden en heeft ze als kerstcadeautje een opleiding geven aan een kind waarvan de ouders het niet konden betalen.

Alejandra’s haar is iets minder volumineus dan andere dat van de andere vrouwen, maar zeker net zo glamorous! Om deze coupe thuis na te maken heeft u een aantal producten nodig, zoals een serum, glansspray, stijltang en haarspray. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Breng een beetje de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil aan op de helft van de (droge) haarlengte en dan naar onder. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product.


Stap 2.

Borstel het haar goed door met een paddle brush en maak een zijscheiding. Pak de CHI G2 stijltang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze al gebruiksklaar. U kunt deze stijltang zelfs instellen op haarsoort: dun haar, normaal haar en dik haar.


Stap 3.

Afhankelijk van de dikte van het haar kunt u het haar in secties verdelen. Pak een pluk en zet de stijltang in op 3 cm van de hoofdhuid. Haal de stijltang langzaam naar beneden en als u bij de kaaklijn bent draait u de pluk om de stijltang heen en laat u de stijltang draaiend naar beneden gaan, zodat er een krul ontstaat. Het is eventjes oefenen, maar oefening baart kunst!


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate by CHI Spotlight Shine Spray en spray een mooie wolk over uw coupe voor een prachtige glans en om pluizen te voorkomen. Gebruik daarna nog de de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray om er voor te zorgen dat uw coupe gedurende de gehele dag goed op zijn plek blijft zitten.