De 21 jarige Miss India, Noyonita Lodh, woont in Bangalore. Ze heeft al eerder lokale schoonheidswedstrijden gewonnen toen ze 16 en 18 jaar oud was, maar heeft in 2014 de titel Miss India gekregen. Ze is niet alleen verkozen als Miss India vanwege haar uiterlijk, maar ook vanwege haar warme en leuke persoonlijkheid. Ze is avontuurlijk en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Leuke feitjes; Noyonita heeft een aanstekelijke lach, is verslaafd aan toetjes en vindt shoppen het beste medicijn tegen stress.

Noyonita’s haar is jaloersmakend mooi. Het is glamorous, sexy en volumineus. Gelukkig kunt u dit zelf thuis ook voor elkaar krijgen. Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals een dikke krultang, rootlift spray, haarspray en een olie of serum. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en breng de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil aan op de onderste helft van de haarlengte. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Spray de CHI Volume Booster bij de haarwortels en pak dan de föhn.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Eventueel ondersteboven hangend of met de dikke ronde borstel om nog extra volume te creëren. Borstel het haar daarna lichtjes door, om niet te veel volume te verliezen.


Stap 3.

Pak dan de CHI Dura 1,25 inch en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze gebruiksklaar. Afhankelijk van de hoeveelheid en dikte van het haar, kan het haar in secties worden verdeeld. Pak telkens een verticale streng haar en zorg dat deze om de krultang van het gezicht weg draait. Zorg dat de krul begint vanaf de jukbeenderen.


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray en spray een mooie wolk over uw coupe voor een mooie glans en om pluizen te voorkomen. Eventueel ondersteboven voor extra volume. En u bent klaar om te gaan!