De 22 jarige Kaci Fennell is een prachtige Miss met een mooi kort koppie woonachtig in Kingston. Ze is niet alleen prachtig om te zien, maar door haar kwaliteiten zoals, elegantie, stijl en intelligentie ook een echte Miss. Ze houdt van reizen en is door haar modellen carrière ook al in verschillende landen geweest. Daardat haar moeder bakker is, heeft Kaci ook een voorliefde voor eten ontwikkeld. Daarnaast zet ze zich in voor verschillende goede doelen en werkt ze als vrijwilliger voor een aantal projecten.

Kaci valt op door haar korte coupe en is dan ook de enige Miss zonder lange lokken. Haar pittige kapsel zorgt ervoor dat ze opvalt en dat kan erg goed van pas komen in zo’n missverkiezing. Met de juiste producten creëert u thuis ook dit leuke kapsel. U heeft nodig; een goede fohn, een medium ronde fohn borstel, haarspray en mousse. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Zorg ervoor dat het haar gewassen wordt met een volume shampoo en volume conditioner om het haar meer body en stevigheid te geven. De conditioner moet niet te lang in trekken.


Stap 2.

Zorg ervoor dat het haar niet droog gewreven wordt, maar drooggedept wordt. Dit voorkomt pluizen van het haar. Breng dan een beetje Biosilk Volume mousse aan op het haar.


Stap 3.

Pak de CHI Pro Föhn en de CHI medium Föhnborstel. Föhn het haar droog met behulp van de föhnborstel naar de zijkant, rollend omhoog. Zo creëert u makkelijk wat volume. Gebruik op het einde de Cool Shot om ervoor te zorgen dat de haarschubben sluiten en het haar meer glans krijgt.


Stap 4.

Spray als finishing de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray over het kapsel om het in model te houden en extra stevigheid te geven. Daarnaast geeft deze haarspray het haar een prachtige glans.