Elise Dalby is slechts 19 jaar oud en verkozen tot Miss Noorwegen. Deze lange dame met nog langer haar is woonachtig in Trondheim and Hamar. Maar niet alleen haar uiterlijk is perfect voor een Miss. Ook haar persoonlijkheid was doorslaggevend. Ze is erg positief, sociaal en heeft een heel groot hart. Ze is student en heeft geen problemen met hard werken. Ze is geïnteresseerd in het menselijk lichaam en heeft dan ook al een opleiding als huidspecialiste achter de rug. Daarnaast houdt ze van reizen, wandelen en chocolade!

Elise’s haar is ongelooflijk. Er zullen maar weinig mensen zijn die zulk prachtig natuurlijk haar hebben. Gelukkig is deze zeemeerminnen coupe ook erg leuk met lang, half lang of schouderlang haar. De benodigheden zijn een krultang, een rootlifter, haarspray en een olie.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en breng de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil aan op de onderste helft van het haar. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Spray de CHI Volume Booster bij de haarwortels en pak dan de föhn.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Het liefste ondersteboven, om zo veel mogelijk volume te creëren. Borstel het haar daarna lichtjes door, om niet te veel volume te verliezen.


Stap 3.

Pak dan de CHI ARC Krultang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze gebruiksklaar. Zorg ervoor dat het haar in secties verdeeld wordt. Begin onderaan en zet dan de rest bovenop het hoofd vast met een klem. Pak telkens een dunne verticale streng haar en zorg dat deze om de krultang van het gezicht weg draait. Zorg dat de krul zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid begint.


Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray en spray een mooie wolk over uw coupe voor een mooie glans en om pluizen te voorkomen. Maak dan een zijscheiding en zet het haar aan 1 kant losjes schuin naar achteren vast met een schuifspeldje, zodat het haar uit het gezicht blijft.