De 26 jarige Jimena Espinosa komt uit de hoofdstad van Peru, Lima. Ze is afgestudeerd op gebied van marketing, maar heeft ook de perfecte lengte voor een model. Ze heeft 3 zusjes en familie staat dan ook echt op nummer 1 voor haar. Op school werd ze gepest vanwege haar lengte, maar haar vader spoorde haar aan er iets positiefs mee te doen, zoals een modellen carrière beginnen. Dat pakte goed uit!

Jimena heeft prachtig lang haar, waar ze veel mee kan. Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals een goede stijltang, blowdry spray, haarspray en een verzorgende olie. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Breng een beetje de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil aan op de helft van de (handdoekdroge) haarlengte en dan naar onder. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product. Gezond haar is mooi haar.


Stap 2.

Breng daarna de CHI Miss Universe Style Illuminate Set the Stage Blow Dry Spray aan en föhn het haar droog. Eindig met de Cool Shot om de haarschubben van het haar te sluiten en te zorgen voor extra glans. Pak de CHI G2 stijltang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze al gebruiksklaar. U kunt deze stijltang zelfs instellen op haarsoort: dun haar, normaal haar en dik haar.


Stap 3.

Maak een zijscheiding in het haar en haal de stijltang losjes door het haar, maar niet vanaf de hoofdhuid. Dit om geen volume te verliezen. Maak aan de onderkant van het haar een flip naar buiten of binnen voor extra textuur. Voor extra volume kan het haar bovenop getoupeerd worden met een backcomb brush.


Stap 4.

Om optisch nog meer body in het haar te krijgen, borstelt u het haar vanaf het midden van de scheiding naar achter. Zo creëert u achter op het hoofd extra volume. Zet het haar dan naar één kan vast met schuifspeldjes. Gebruik daarna nog de de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray om er voor te zorgen dat uw coupe gedurende de gehele dag goed op zijn plek blijft zitten.
Bekijk alles
 • CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil 50% korting

  CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil

  van € 3,95

  voor € 1,98

  (5 reviews)
 • CHI Volume Booster 20% korting

  CHI Volume Booster

  van € 20,00

  voor € 16,00

  (15 reviews)
 • CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang 10% korting

  CHI Dura CHI 1,25 Inch Krultang inclusief Gratis Silk

  van € 139,00

  voor € 125,00

  (2 reviews)
 • CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray 52% korting
Bekijk alles