De 24 jarige Rathi Menon komt uit Singapore en is de eerste Indian Beauty die de Miss Universe Singapore titel heeft gewonnen sinds 1998. Ze is niet alleen een beauty, maar ze is ook nog eens een stoere bikerchick! Naast haar liefde voor motors heeft ze ook een enorme voorliefde voor dieren. Ze helpt dan ook vaak in het dierenasiel. Ze is gek op haar familie en vrienden en is een super sociaal persoon. Allemaal kwaliteiten die haar, naast haar prachtige uiterlijk, een perfecte Miss maken.

Het haar van Rathi is glamorous en sexy. Gelukkig kunt u dit zelf thuis ook voor elkaar krijgen. Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals een goede föhn, rootlift spray, haarspray en een ronde föhnborstel. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met een hittebeschermer. Spray de CHI Volume Booster bij de haarwortels en pak dan de CHI Digital föhn. Deze föhn heeft veel opties en is perfect om deze coupe te creëren.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Eventueel ondersteboven hangend. Als de haren bijna droog zijn, pakt u een grote ronde föhnborstel. Draai de lokken naar achter en naar buiten. Ga er op het laatste moment met de cold shot overheen, om ervoor te zorgen dat de haarschubben sluiten en het haar en mooie glans krijgt. Zet de lokken die u geföhnd heeft in een krul vast met haarclips.


Stap 3.

Belangrijk is dat u de gekrulde lokken in de haarclips goed laat afkoelen om ervoor te zorgen dat de slag in het haar blijft zitten. Haal daarna de clips voorzichtig los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen.


Stap 4.

Spray de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray over het haar voor stevigheid en glans. Flip dan het haar naar 1 kant van het hoofd door een zeer schuine scheiding te maken. Zo creëert u gelijk veel volume in het haar en krijgt het kapsel een glamour uitstraling.