CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray

Nog maar 12 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 22,70 Speciale prijs € 11,35
50% Korting
50% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Verrijkt met Morginga en Macadamia olie
  • volume en textuur en een zijdeachtige glas
  • Beschermd het haar en de hoofdhuid tegen beschadigingen
  • Kalmeert pluizig en kroezig haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911744123
Merken CHI
Productlijn CHI Miss Universe
Hold / Sterkte Medium Hold
Inhoud 340 gr

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray is een sneldrogende, licht verstevigende haarspray die het haar volume en textuur geeft, terwijl het haar ook soepel blijft. Deze haarlak bevat voedende en beschermende ingrediënten zoals Moringa- en Macadamia olie. Moringa olie is afkomstig van de Moringa Oleiferaboom en is rijk aan antioxidanten, vitamine A en C. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf terwijl het haar wordt gevoed en prachtig gaat glanzen. De Macadamia olie die verwerkt is in deze verstevigende haarspray is verrijkt met calcium, vitamine B-complex, vitamine E en verzadigde vetten beschermt de hoofdhuid tegen beschadigingen. Daarnaast wordt door de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray
pluizig en kroezend haar gekalmeerd. Naast de Morginga en Macadamia olie bestaat de haarspray ook uit keramische ingrediënten en proteïnen die het haar optimaal beschermen en zorgen voor meer kracht en glans.

  • Verrijkt met Morginga en Macadamia olie
  • volume en textuur en een zijdeachtige glas
  • Beschermd het haar en de hoofdhuid tegen beschadigingen
  • Kalmeert pluizig en kroezig haar

Gebruik:

Breng het haar naar wens in model.  Wanneer de haren in het juiste model zitten, kan de look worden verstevigd en gefixeerd met de CHI Miss Universe Style Illuminate Flexible Hair Spray. Houdt de bus op ongeveer 15 tot 20 centimeter afstand. Vernevel de haarspray over het hele kapsel.

Resultaat:

De CHI Miss Universe Style Illuminate  Work Your Style Flexible Hair Spray geeft het haar volume en textuur en houdt het haar soepel. Het haar wordt niet verzwaard. De spray kalmeert pluizig en kroezig haar en houdt het haar mooi in model. Daarnaast beschermt de haarspray de hoofdhuid en voedt het het haar.

100% originele producten:

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van CHI. Deze zijn over de gehele wereld in omloop. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van de merken van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig zijn van de officiële distributeur.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag