De 26 jarige Camilla Hansson is opgegroeid in de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Ze heeft een erg fijne jeugd gehad en woonde in een mooie, groene en rustige omgeving. Hier is ze dan ook erg dankbaar voor. Ze is werkzaam in de makelaardij, maar is tijdelijk getopt met haar werk om zich te focussen op haar Miss verantwoordelijkheden. Ze werkt nu als spreker voor verschillende merken. Leuk feitje; Camilla heeft een paar van haar Miss jurken zelf ontworpen!

Camilla’s haar ziet er prachtig uit en past helemaal in de trends van nu. Gelukkig kunt u dit glamorous kapsel zelf thuis ook voor elkaar krijgen. Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals een dikke krultang, volume mousse, haarspray en een olie of serum. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met de CHI Argan Oil. Breng dan de British Hair Volume Foundation Mousse aan bij de haarwortels.


Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Eventueel ondersteboven hangend of met een ronde borstel om nog meer volume te creëren. Gebruik op het einde de Cool Shot van de föhn om ervoor te zorgen dat de haarschubben sluiten en het haar meer glans krijgt.


Stap 3.

Zet de CHI Dura 1,25 inch Krultang aan en laat deze opwarmen. Pak nu een haarstreng (niet te dun) en draai de CHI Dura krultang in het haar van het gezicht af. Zet de gekrulde lokken in een krul vast met haarclips en laat deze goed afkoelen.


Stap 4.

Haal daarna de clips voorzichtig los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Spray de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray over het haar voor stevigheid en glans. Flip dan het haar naar 1 kant van het hoofd door een zeer schuine scheiding te maken. Zo creëert u gelijk veel volume in het haar en krijgt het kapsel een glamour uitstraling.