De 25 jarige Devon King woont in Diego Martin en noemt zichzelf een ‘’Glamour Nerd’’. Ze is cum laude afgestudeerd en blijft verschillende studies volgen. Ze regelt momenteel de HRM bij de grootste verzekeringsmaatschappij van haar land. Naast haar beroep heeft ze nog verschillende passies, zoals fashion/styling, visagie, modellenwerk en evenementenmanagement. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk voor goede doelen.

Devon’s haar zit prachtig in de krul. Dit kapsel kunt u zelf makkelijk voor elkaar krijgen met behulp van een aantal producten, zoals medium krultang, glansspray, haarspray en een olie of serum. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoekdroog haar en breng de CHI Keratin Silk aan op de onderste helft van het haar. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn tegen de hitte met dit product.

Stap 2.

Föhn de haren goed droog. Het liefste ondersteboven, om wat volume te creëren. Borstel het haar daarna lichtjes door, om niet te veel volume te verliezen. En maak een zijscheiding.

Stap 3.

Pak dan de CHI Dura 1 inch Krultang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze gebruiksklaar. Pak telkens een verticale lange streng haar en zorg dat deze om de krultang van het gezicht weg draait. Zorg dat de krul ongeveer vanaf de jukbeenderen begint.

Stap 4.

Helemaal gelukt? Schud de krullen los en ga er voorzichtig met de vingers doorheen. Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray en spray over het kapsel om het in model te houden en extra stevigheid te geven. Spray als finish de CHI Miss Universe Style Illuminate by CHI Spotlight Shine Spray erover voor de prachtige glans.
Product wordt toegevoegd aan shoppingbag