De 19 jarige Migbelis Lynette Castellanos is geboren in Cabimas, Venezuela. Deze Miss Venezuela heeft altijd erg haar best gedaan op school en is momenteel bezig in haar laatste jaar van haar universitaire studie Communicatie en Politiek. Ze had het idee om mee te doen aan de Miss verkiezingen van Venezuela en won tegen alle verwachtingen in. Ze houdt van haar land en van honkbal. Grappig feitje; Migbelis zet haar wekker altijd een uur eerder dan dat ze eigenlijk op moet staan.

Het haar van Migbelis valt op door de mooie glans. Dit kapsel is makkelijk te creëren met een goede stijltang, serum, glansspray en haarspray. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Breng een beetje de CHI Silk Infusion aan op de helft van de (droge) haarlengte en dan naar onder. Zorg ervoor dat vooral de haarpunten goed beschermd zijn met dit product.


Stap 2.

Borstel het haar goed door met een paddle brush en maak een middencheiding. Pak de CHI G2 stijltang en laat deze opwarmen. Binnen 1 minuut is deze al gebruiksklaar. U kunt deze stijltang zelfs instellen op haarsoort: dun haar, normaal haar en dik haar.


Stap 3.

Afhankelijk van de dikte van het haar kunt u het haar in secties verdelen. Pak een pluk en zet de stijltang in op 3 cm van de hoofdhuid. Haal de stijltang langzaam naar beneden en als u bijna onderaan bent flipt u het haar met de stijltang naar buiten. Dit doet u met het gehele haar en nog apart met de lokken rondom het gezicht. Het is eventjes oefenen, maar oefening baart kunst!


Stap 4.

Pak dan de CHI Miss Universe Style Illuminate by CHI Spotlight Shine Spray en spray over uw coupe voor een prachtige glans en om pluizen te voorkomen. Gebruik daarna nog de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray om er voor te zorgen dat uw coupe gedurende de gehele dag goed op zijn plek blijft zitten.