CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Kit

Nog maar 7 stuk(s) op voorraad
Van € 58,40 nu voor € 40,88
30% Korting
30% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Met rozenbottelolie en vitamine C
  • Gaan kleurverlies tegen
  • Hydrateren het haar

Productspecificaties

Meer informatie
Merken CHI
Productlijn CHI Rose Hip
Inhoud 2 x 340 ml, 1 x 118 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Kit

CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Kit bestaat uit CHI Rose Hip Oil Shampoo, CHI Rose Hip Oil Conditioner en CHI Rose  Hip Oil Repair & Shine Tonic. Deze kit is speciaal voor gekleurd haar en zorgt er dan ook voor dat de kleur langer behouden blijft. Alle drie de producten bevatten rozenbottelolie en vitamine C om het haar te beschermen en de kleur te behouden.

CHI Rose Hip Oil Shampoo

De CHI Rose Hip Oil Shampoo biedt een milde reiniging voor gekleurd haar. De shampoo reinigt het haar maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de kleur niet vervaagt. Daarnaast geeft deze shampoo het haar extra levendigheid.

CHI Rose Hip Oil Conditioner

De CHI Rose Hip Oil Conditioner herstelt het vochtgehalte in het haar. De conditioner voorkomt droog haar en laat dof haar weer stralen. De lage pH waarde van de conditioner voorkomt kleurverlies en houdt de haarschubben gesloten.

CHI Rose  Hip Oil Repair & Shine Tonic

De CHI Rose  Hip Oil Repair & Shine Tonic is een licht conditionerende haartonic. De tonic verrijkt gekleurd haar vooraf aan het stylen. Het haar wordt gehydrateerd, versterkt en gekalmeerd. Kroes en pluis worden tegengegaan.

De producten van de CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Kit

  • Voor gekleurd haar
  • Bevatten rozenbottelolie en vitamine C
  • Gaan kleurverlies tegen
  • Hydrateren het haar

Gebruik

Breng eerst de CHI Rose Hip Oil Shampoo aan op nat haar en masseer licht in. Spoel uit en breng CHI Rose Hip Oil Conditioner aan. Laat deze kort intrekken en spoel vervolgens grondig uit. Spray CHI Rose  Hip Oil Repair & Shine Tonic gelijkmatig over handdoekdroog haar en kam het door. Style het haar vervolgens als gewenst.

Resultaat

Het gekleurde haar behoudt langer zijn kleur, glanst en is gehydrateerd. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag