CHI Tea Tree Oil Duo Shampoo + Conditioner 340ml

Op voorraad
Van € 44,35 nu voor € 31,05
30% Korting
30% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Tea Tree en Peppermint oliën
  • Bevat Zijde en Kamille
  • Beschermt, reinigt en verfrist

Productspecificaties

Meer informatie
Merken CHI
Productlijn CHI Tea Tree
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 2 Stuks

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CHI Tea Tree Oil Shampoo 340ml

CHI Tea Tree Oil Shampoo 355ml is verrijkt met oliën die er voor zorgen dat het haar en hoofdhuid gereinigd wordt van onzuiverheden. De shampoo bevat een belangrijk ingrediënt, Tea Tree Oil, een natuurlijk antioxidant die poriën ontstopt, verwijderd en er voor zorgt dat de hoofdhuid beter aanvoelt. Daarnaast bevat CHI Tea Tree Shampoo, Peppermint Oil, die zorgt voor evenwicht, verfrissing en verlichting van de hoofdhuid. Ook bevat de shampoo zijde, voor een prachtige glans. Tot slot bevat CHI Tea Tree Oil Shampoo Kamille, dat er voor zorgt dat de kracht en veerkracht van het haar beschermt wordt.

CHI Tea Tree Oil Conditioner 340ml

CHI Tea Tree Oil Conditioner 335ml is een conditioner die verrijkt is met oliën die er voor zorgen dat het haar en de hoofdhuid gereinigd wordt van onzuiverheden. De conditioner bevat belangrijke ingredienten, Tea Tree Oil, een natuurlijke antioxidant die porien ontstopt, verwijderd en er voor zorgt dat de hoofdhuid beter aanvoelt. Daarnaast bevat CHI Tea Tree Oil Conditioner Kamille, die er voor zorgt dat de kracht en veerkracht van het haar beschermt wordt.

Gebruik CHI Tea Tree Oil Shampoo en Conditioner 340ML:

Neem een gewenste hoeveelheid van de CHI Tea Tree Oil Shampoo in de handpalm en verdeel het over vochtig haar. Masseer het in het haar en spoel het vervolgens uit met water. Neem vervolgens de gewenste hoeveelheid van de CHI Tea Tree Oil Conditioner in de handpalm en verdeel het over het gewassen haar. Masseer het in het haar en laat het 3 minuten intrekken. Spoel het vervolgens met water uit.

Resultaat CHI Tea Tree Oil Shampoo en Conditioner 340ML:

Het CHI Tea Tree Oil duo zorgt voor intens gevoed haar. De gehele conditie van het haar is sterk verbeterd.

Tip CHI Tea Tree Oil Shampoo en Conditioner 340ML:

Gebruik voor een optimaal resultaat ander producten van de CHI Tea Tree Oil lijn.

100% originele producten
Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag