Cloud Nine Roller 40mm

Normale prijs € 30,- Speciale prijs € 27,-
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Roller van 40 mm (verkrijgbaar in 4 maten)
  • Soft Grip Technologie
  • Warmt op in slechts vier seconden
  • Cool Touch Technologie: de opgewarmde roller kan met de hand vastgepakt worden
  • Hitte indicator

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8809254801423
Merken Cloud Nine
Inhoud 4 stuks

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Cloud Nine Roller 40 mm  zijn innovatieve warmterollers, speciaal ontwikkeld voor het gebruik met The O Pod. De rollers hebben een unieke warmtegevoelige kern die aangeeft wanneer de rollers klaar zijn voor gebruik. De rollers zijn per 4 verpakt.

Cloud Nine Roller 40 mm zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik met The O Pod. Deze bijzondere warmterollers werken door middel van inductietechniek. Dit betekent dat de rollers van binnenuit opgewarmd worden. De opgewarmde rollers kunnen met de hand vastgepakt worden en in het haar geplaatst worden. Wanneer The O Rollers in het haar zitten, zullen deze verder opwarmen tot de perfecte temperatuur. The O Rollers zijn licht en zacht in gebruik. The O Rollers maken gebruik van de nieuwe Soft Grip Technologie, wat betekent dat de rollers moeiteloos in te brengen zijn. Cloud Nine The O Rollers zijn in vijf verschillende groottes verkrijgbaar, zodat er voor elke style een geschikte roller is. Tenslotte heeft elke roller een hitte indicator. Deze zal rood kleuren wanneer de roller klaar is voor gebruik. The O Rollers 40 mm zijn per 4 rollers verpakt.

Gebruik:


Plaats Cloud Nine Roller 40 mm met de hitte indicator naar boven gericht in de Cloud Nine The O Pod. Laat de roller op temperatuur komen. Dit zal slechts vier seconden duren. Wanneer The O Roller op temperatuur is zal de hitte indicator rood kleuren. Plaats The O Roller in het haar en zet de roller eventueel vast met The O Clips. Wanneer de roller volledig is afgekoeld zal de hitte indicator zwart kleuren. The O Roller kan uit het haar gehaald worden en eventueel opnieuw verwarmd worden. LET OP! Verwarm The O Roller alleen wanneer de hitte indicator zwart kleurt en plaats er maar 1 per keer in The O..

Resultaat:


Cloud Nine The O Rollers geven het haar volume en body. Het haar is voller en heeft ongekend volume. U zult mooie kleine en fijne krullen creëren met deze rollers.

Tip:

Gebruik voor optimaal resultaat Cloud Nine Amplify Spray. De Spray zorgt ervoor dat The O Rollers beter pakken en geeft het haar een mooie glans. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag