Concoction Mixology Thermo Straight Haarserum Shot

Nog maar 10 stuk(s) op voorraad
€ 3,-

Belangrijkste kenmerken

  • Superserum Shot
  • Versterkt en hydrateert
  • Beschermt tegen hitte
  • Te gebruiken in combinatie met Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 608819733777
Merken Concoction
Inhoud 10 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Concoction Mixology Thermo Straight Superserum Shot is een serum dat te gebruiken is bij de Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou lijn. Dit serum bevat aloë vera en komkommer en beschermt het haar tegen de extreme hitte van stijltangen.  Deze ingrediënten stellen Concoction Mixology Thermo Straight Superserum Shot in staat om het haar te herstellen, te verzachten en te versterken. Daarnaast hydrateert dit superserum shot het haar en voegt het glans toe aan het haar.

Gebruik:

Voeg Concoction Mixology Thermo Straight Superserum Shot toe aan de uitgekozen Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou en schud de tube vervolgens goed. Breng een kleine hoeveelheid van de shampoo aan op nat haar en masseer de shampoo zachtjes in totdat deze schuimt. Spoel de shampoo vervolgens goed uit met warm water.

Resultaat:

Concoction Mixology Thermo Straight Superserum Shot versterkt en hydrateert het haar. Het haar verkrijgt een gezonde en zachte uitstraling.

Tip:

Voeg niet meer dan twee superserum shots toe aan Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou. Dit kunnen twee verschillende shots zijn of twee dezelfde voor een dubbelshot.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag