CreaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum

Rating:
80% of 100
Nog maar 4 stuk(s) op voorraad
€ 49,95

Belangrijkste kenmerken

  • Stimuleert de groei van wimpers en wenkbrauwen
  • Geschikt voor mensen met gevoelige ogen
  • Bevat myristoyl pentapeptide 17
  • Hormoon vrij en dermatologisch getest

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814204222
Merken CReaTeLashes
Inhoud 3 ml
opties Dermatologisch getest

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum is een serum die de natuurlijke groei van de wimpers en wenkbrauwen stimuleert. Door het gebruik van CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum worden de wimpers niet alleen voller en langer, maar kan de kleur ook veranderen. Zo kunnen de wimpers een tint donkerder van kleur worden. CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum bevat het actieve ingrediënt myristoyl pentapeptide 17. Dit actieve ingrediënt zorgt ervoor dat de haarwortels worden gestimuleerd, de groeifase wordt verlengd en dat het de haren van de wimpers en de wenkbrauwen niet snel zullen uitvallen. De resultaten van de wimpers zijn pas zichtbaar na circa 6 – 8 weken. De resultaten van de wenkbrauwen zijn pas zichtbaar na 2 – 3 maanden. CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum is tevens getest door dermatologen, vrij van hormonen, en bevatten alleen ingrediënten die effectief werken.

  • Stimuleert de natuurlijke groei van wimpers en wenkbrauwen
  • Geschikt voor mensen met gevoelige ogen
  • Bevat actief ingrediënt myristoyl pentapeptide 17
  • Hormoon vrij en dermatologisch getest

Gebruiksaanwijzing voor de wimpers:

CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum kan worden aangebracht alsof het een eyeliner is. Neem een kleine hoeveelheid van het serum aan op het kwastje. De substantie die op het kwastje zit, is genoeg voor beide wimperranden. Breng het vervolgens aan op de wimperranden alsof het een eyeliner is. Laat de vloeistof volledig drogen en wrijf niet in de ogen. Breng het slechts eenmaal per dag aan op de droge huid, bij voorkeur ’s avonds. Houdt er rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen.

Gebruiksaanwijzing voor de wenkbrauwen:

Breng dagelijks CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum aan op de wenkbrauwen. Een kleine hoeveelheid van het serum kan worden aangebracht op het borsteltje om vervolgens tussen de haartjes het serum dun aan te stippen. Laat het volledig drogen, wrijf er niet over en breng het slechts een maal per dag aan. Houdt er rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen.

Resultaat:

Na gebruik van CReaTeLashes Sensitive Wimper & Wenkbrauwserum zal u kunnen genieten van vollere wimpers en vollere wenkbrauwen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag