Curaloe Diabetic Supplement 500 ml

Van € 19,95 nu voor € 11,97

Belangrijkste kenmerken

  • 95% pure Aloë Vera gestabiliseerd met Citrus zuur
  • Ondersteuning voor diabetespatiënten
  • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel
  • Minder insuline gebruik
  • Bevat geen kleurstoffen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een diabetes ondersteunend supplement wat voor 95% uit het wondermiddel Aloë Vera bestaat.

De Curaloe Diabatic Supplement is de ideale ondersteuning voor diabetische patiënten. Het drankje bestaat voor 95% uit pure Aloë Vera en bevat meer dan 200 voedende componenten, waarvan 20 mineralen, 18 aminozuren, enzymen, 12 vitamines en een hoge concentratie aan polysachariden. Het drankje draag bij een het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Dit betekent dat er minder insuline gebruik zal moeten worden. De formule is vrij van Gluten, Tarwe, Gist, Soja, Maïs, Zuivel en Suiker, verder zijn er geen kleurstoffen toegevoegd.

Belangrijke kenmerken:

  • 95% pure Aloë Vera gestabiliseerd met Citrus zuur
  • Ondersteuning voor diabetespatiënten
  • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel
  • Minder insuline gebruik
  • Bevat geen kleurstoffen

Belangrijkste ingrediënt:

Aloë Vera staat al millennia lang bekend om haar helende krachten. De oorsprong van deze plant bevindt zich in de warme, droge klimaten van Afrika. De Egyptenaren noemen het de plant van de onsterfelijkheid. Aloë Vera is een plant met een zeer intrigerende chemische en voedingssamenstelling. Het unieke van Aloë Vera is dat het 75 actieve bestanddelen bevat zoals vitamines, enzymen, mineralen, aminozuren en polysachariden. De plant heeft een herstellende werking, het geeft de huidcellen een boost van collageen. Verder kunnen huidaandoeningen verminderen door de verzachtende eigenschappen van de plant. De actieve krachten van Aloë Vera hebben zowel vanbinnen als vanbuiten invloed!

Gebruik:

Drink 30 ml puur van de Curaloe Diabatic Supplement. Of meng het met water of een vruchtensap. Doe dit minstens een keer per dag voor merkbaar resultaat. Bij kinderen vanaf 5 jaar en ouder wordt een maximale dosering van 15 ml per dag geadviseerd.

Resultaat:

Het gebruik van de Curaloe Diabatic Supplement helpt bij het handhaven van een gezonde bloedsuikerspiegel. Deze zal meer onder controle zijn en hierdoor vermindert het gebruik van insuline.

Bestel vandaag nog de Curaloe Diabatic Supplement 500 ml bij JohnBeerens.com en ontvang dit wonderdrankje snel in huis!

Disclaimer: Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718444850229
Merken Curaloe
Vrij van Parabenen
Inhoud 500 ml

Ingrediënten

Aloe Barbadensis (Vera), Leaf Juice, Citrus Limonum (Lemon Peel), Pelargonium x Asperum cv Bourbon (Geranium), Rosmarinus Officinalis ct Verbenone (Rosemary), Eucalyptus Citriodora (Lemon Eucalyptus), Mentha x Piperita (Peppermint), Cinnamomum Cassia (Cinnamon), Daucus Carota var. Sativus (Carrot), Citric Acid (E330 Acidity Regulator), Sodium Erythorbate (E316 To maintain freshness), Potassium Sorbate (E202 To preserve freshness), Sodium Benzoate (E211 to preserve freshness), Mannitol (E421 To add sweetness)

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje