Curaloe Revitalizing Juice 500 ml

Van € 17,95 nu voor € 10,77

Belangrijkste kenmerken

  • 100% pure Aloë Vera gestabiliseerd met Citrus zuur
  • Vermindert vermoeidheid
  • Ondersteund de darmfunctie
  • Boost het immuunsysteem
  • Ondersteunt de gezonde huid

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een perfecte drinking gel die een boost geeft aan het immuunsysteem en helpt bij een interne reiniging van het lichaam.

De Curaloe Revitalizing Juice is een natuurlijke drank die wordt gewonnen uit Aloë Vera bladeren. Het drankje bevat meer dan 200 voedende componenten, waarvan 20 mineralen, 18 aminozuren, enzymen, 12 vitamines en een hoge concentratie aan polysachariden. Het supplement zorgt voor een stimulatie van het immuunsysteem en een interne reiniging van het lichaam. Het drankje geeft een boost en helpt vermoeidheid te verminderen ook ondersteunt het de normale darmfunctie. Het supplement verbetert de gezond huid. De formule is vrij van Gluten, Tarwe, Gist, Soja, Maïs, Zuivel en Suiker, verder zijn er geen kleurstoffen toegevoegd.

Belangrijke kenmerken:

  • 100% pure Aloë Vera gestabiliseerd met Citrus zuur
  • Vermindert vermoeidheid
  • Ondersteund de darmfunctie
  • Boost het immuunsysteem
  • Ondersteunt de gezonde huid

Belangrijkste ingrediënt:

Aloë Vera staat al millennia lang bekend om haar helende krachten. De oorsprong van deze plant bevindt zich in de warme, droge klimaten van Afrika. De Egyptenaren noemen het de plant van de onsterfelijkheid. Aloë Vera is een plant met een zeer intrigerende chemische en voedingssamenstelling. Het unieke van Aloë Vera is dat het 75 actieve bestanddelen bevat zoals vitamines, enzymen, mineralen, aminozuren en polysachariden. De plant heeft een herstellende werking, het geeft de huidcellen een boost van collageen. Verder kunnen huidaandoeningen verminderen door de verzachtende eigenschappen van de plant. De actieve krachten van Aloë Vera hebben zowel vanbinnen als vanbuiten invloed!

Gebruik:

Drink 30 ml puur van de Curaloe Revitalizing Juice. Of meng het met water of een vruchtensap. Doe dit minstens een keer per dag voor merkbaar resultaat. Bij kinderen vanaf 5 jaar en ouder wordt een maximale dosering van 15 ml per dag geadviseerd.

Resultaat:

Curaloe Revitalizing Juice zorgt voor een boost in het lichaam. Vermoeidheid zal minder zijn en het lichaam wordt vanuit binnen gereinigd.

Bestel vandaag nog de Curaloe Revitalizing Juice bij JohnBeerens.com en ontvang dit wonderdrankje snel in huis!

Disclaimer: Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718444850212
Merken Curaloe
Vrij van Parabenen
Inhoud 500 ml

Ingrediënten

Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Juice, Citric Acid (E330 Acidity Regulator), Sodium Erythorbate (E316 To maintain freshness) Potassium Sorbate (E202 To preserve freshness), Sodium Benzoate (E211 To preserve freshness)
 

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje