Curly Waves 


Deze look is eigenlijk altijd goed. Leuk voor overdag, maar ook erg geschikt voor in de avond. Deze look kan gecreëerd worden met de Diva Warmteborstel. Deze borstel is echt uniek. De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat. Bovendien kan je makkelijker volume creëren, dan met een stijltang. De basis van deze look is mooi, gezond en verzorgd haar. Zorg er dus voor dat je het haar goed verzorgd met een hydraterende en voedende shampoo en conditioner. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Begin met handdoek droog haar. Zorg ervoor dat het haar gewassen is met de CHI Argan Shampoo en conditioner voor mooie, verzorgd en glanzend haar. Verdeel de Argan Velvet Velvety Hair cream over het haar. Dit beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools en geeft het haar ook nog eens een intense verzorging en glans. 

Stap 2.
Spray voor luchtig volume de CHI Volume Booster bij de haarwortels. Föhn het haar dan met de DIVA Genesis Fohn op de snelste en warmste stand. Voor extra volume kan je jouw haren ondersteboven föhnen. Sluit af met de coolshot om de haarschubben te sluiten en borstel het door.

Stap 3.
Pak de Diva Warmteborstel 40mm en draai één voor één plukken om de borstel heen weg van het gezicht. De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat. 

Stap 4.
Spray de CHI Miss Universe Style Illuminate Work Your Style Flexible Hair Spray in het haar voor de stevigheid en nog meer glas. Ga tenslotte nog een keer met de vingers door het haar heen et… voilà! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag