Daily Concepts Your Body Scrubber

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
€ 12,50

Belangrijkste kenmerken

  • Reinigt het lichaam 
  • Luxe douche ervaring
  • Makkelijk met een zuignap ophangen
  • Soja schuimmateriaal, voor een rijke schuim

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 741021002504
Merken Daily Concepts

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Daily Concepts Your Body Scrubber is een scrubber die over de hand bevestigd kan worden en is speciaal voor het reinigen van het lichaam.  Your Body Scrubber heeft de juiste structuur voor een efficiënte en luxe douche ervaring.  Deze scrubber heeft een label met een indicator die verdwijnt wanneer het tijd is om de Your Body Scrubber te vervangen. Daarnaast is de Daily Concepts Your Body Scrubber gemaakt van een natuurlijk katoenen basislaag met nylon ex-foliërende lijnen voor een ideale textuur. Milieuvriendelijk materiaal op basis van soja schuimmateriaal om een rijk schuim te creëren. De scrubber is klinisch, allergie en dermatologisch getest en dierproefvrij. Wat de Daily Concepts Your Body Scrubber echt uniek maakt is de functionaliteit van de verpakking, deze is namelijk inclusief zuignap gemakkelijk op te hangen.

  • Speciaal voor het reinigen van het lichaam
  • Efficiente en luxe douche ervaring
  • Soja schuimmateriaal om een rijk schuim te creëren
  • Gemakkelijk met een zuignap op te hangen


SMART Technology

De tekst op het label vervaagd (na +/- 90 gebruik) en geeft op die manier aan wanneer je hem moet vervangen. Daarnaast heeft dit product ook een unieke herbruikbare verpakking waarin de spons bewaard kan worden. Deze kun je ophangen in de badkamer door middel van de zuignap.


Gebruik Daily Concepts Your Body Scrubber:

Gebruik deze scrub spons tijdens een bad of douche. Maak de spons nat zodat deze volledig gehydrateerd is. Masseer de huid door met de spons cirkelvormige bewegingen te maken. Optioneel kan er een reinigingsmiddel bij gebruikt worden. Knijp de spons na gebruik voorzichtig uit en plaats deze in de verpakking, zodat Your Body Scrubber kan drogen.


Resultaat Daily Concepts Your Body Scrubber:

Na het gebruik van Your Body Scrubber voelt de huid gereinigd en glad aan.


Tip Daily Concepts Your Body Scrubber:

Gebruik voor een optimaal resultaat de andere producten van Daily concepts.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag