Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Donker Champagne

€ 44,95

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Haar wordt minder snel vet &niet statisch 
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975119
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Donker Champagne is een zijden kussensloop dat helend werkt voor huid en haar. Aminozuren zijn de bouwstenen van zijde en zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke vochtgehalte behoudt en geen vocht aan de huid ontrekt. Hierdoor blijft de huid goed gehydrateerd. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Donker Champagne werkt polijstend op de huid en haren. Dit voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten. Daarnaast blijft het model in de haren beter zitten en wordt het haar niet statisch. Het kussensloop heeft een formaat van 60 bij 70 centimeter. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Donker Champagne zorgt ervoor dat het haar minder snel vet wordt. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Donker Champagne is geschikt voor de gevoelige huid, couperose, psoriasis en acne. Ook is de zijden sloop geschikt voor huisstofmijt allergie en astma. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme is getest in het Nederlands Laboratorium. Het kussensloop is gemaakt van 100% echte, pure zijde zonder schadelijke stoffen. De zijden sloop heeft een neutrale huid pH-waarde, wat betekent dat het niet schadelijk is voor de huid. De 19 Momme staat voor een hoge kwaliteit zijde.

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten
  • Het haar wordt minder snel vet en niet statisch

 

Gebruik

:

Plaats het kussensloop om het kussen heen. De kussensloop kan op 30 graden gewassen worden in de wasmachine, met speciaal wasmiddel voor zijde. Het gebruik van een gewoon wasmiddel is niet aan te raden, omdat deze het kussensloop beschadigen. Aangeraden wordt om donkere kleuren eerst 3 keer te wassen met een scheutje schoonmaakazijn voor dat deze in gebruik wordt genomen. 

Resultaat:


Het slapen op Silk Avenue Zijden Kussensloop 19 momme Donker Champagne zorgt voor minder rimpels in het gezicht. De huid blijft gehydrateerd doordat zijde geen vocht onttrekt van de huid. Dit gaat onder andere rimpels tegen. Daarnaast wordt het haar minder snel vet en wordt het niet statisch.

Materiaal:

100% natuurlijke zijde (niet te verwarren met satijn van polyester) 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag