Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wit

Rating:
100% of 100
€ 44,95

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Haar wordt minder snel vet &niet statisch
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975003
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Goedemorgen. Komen de witte Silk Solutions kussensloop en het zwarte oogmaskers weer terug (op voorraad) in jullie webshop? Vriendelijke groet. Susanne
Stel je vraag

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wit is een zijden kussensloop dat helend werkt voor huid en haar. De afmeting van het kussensloop is 60 bij 70 centimeter. Een zijden kussensloop werkt hydraterend voor de huid. Dit komt door de bouwstenen van zijde, namelijk aminozuren. Doordat een zijden kussensloop geen vocht aan de huid onttrekt blijft de huid beter gehydrateerd. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wit werkt polijstend op de huid en haren. Dit voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten. Daarnaast wordt het haar niet statisch en blijft het model van het haar beter zitten. Ook zorgt het Silk Solutions Zijden Kussensloop ervoor dat het haar minder snel vet wordt. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme is geschikt voor de gevoelige huid, couperose, psoriasis en acne. Ook is het zijden sloop geschikt voor huisstofmijt allergie en astma. De zijden sloop heeft een neutrale huid pH-waarde. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme is getest in Nederlands Laboratorium. Het kussensloop is gemaakt van 100% echte zijde zonder schadelijke stoffen. De 19 Momme staat voor hoge kwaliteit zijde. 

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 
  • Het haar wordt minder snel vet en niet statisch

 

Gebruik:

Plaats het kussensloop om het kussen heen. De kussensloop kan op 30 graden gewassen worden in de wasmachine, met speciaal wasmiddel voor zijde. Het gebruik van een gewoon wasmiddel is niet aan te raden, omdat deze het kussensloop beschadigen. Aangeraden wordt om donkere kleuren eerst 3 keer te wassen met een scheutje schoonmaakazijn voor dat deze in gebruik wordt genomen. 

Resultaat:


Het slapen op een zijden kussensloop zorgt voor minder rimpels in het gezicht. De huid blijft gehydrateerd doordat zijde geen vocht onttrekt van de huid. Dit zorgt er mede voor dat de huid minder rimpels krijgt. Daarnaast wordt het haar minder snel vet en wordt het niet statisch.

Materiaal:

100% natuurlijke zijde (niet te verwarren met satijn van polyester) 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag