Categorie navigatie:

DISTRIBUTEUR BEAUTY & HAIR

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze producten of merken? We helpen u graag om te bepalen welke producten of merken het beste bij uw bedrijf of persoonlijk gebruik past. JohnBeerens.com is de distributeur van bekende en succesvolle merken zoals CHI, Color Wow, Biosilk en Diva Professional Tools. Naast de zojuist genoemde merken kunt u onderaan deze pagina alle merken vinden die JohnBeerens.com aanbied. We streven naar een continue ontwikkeling en verbetering in ons aanbod en service. Onze missie is om de grootste distributeur te zijn in onze regio, is er een nieuwe merk in opkomst dan willen wij voor u klaarstaan. We doen ons uiterste best om de constante veranderingen in onze branche nauwlettend in de gaten te houden zodat we ons aanbod hierop af kunnen stemmen.

John Beerens is een van de meest succesvolle kappers uit Nederland en een succesvolle ondernemer in de beauty en haarproducten branche. Met zijn expertise en kennis werkt hij samen met gedreven partners en collega’s om samen het gezamenlijke doel te realiseren; grootste en snelste leverancier van beauty en haarproducten voor zowel consumenten als bedrijven met goede service en een eerlijke prijs.


Hebben wij uw interesse gewekt? We nodigen u graag uit contact op te nemen via: [email protected]

JohnBeerens.com is de distributeur van de volgende merken: 

12 Benifits Haircare
Amixur
Beard Junk
Biosilk
British Hair
CHI
Color Wow
Diva Professional Styling
Flickable Lipgloss
Glamoriser
Hair Doctor
Hairloxx Hairextensions
INVERSE Hair Conditioning System
Kardashian Beauty Haircare
Mash-Up Haircare
Men Rock
Mix and Match Colour
Newsha Haircare 
Perfect Shine
Posh by JohnB

Rebel Hair Stuff
Rich Haircare
Topshelf 4 Men
Trevor Sorbie Tools
Vitaminoplex
Waterclouds Haircare
WHiTE

Let op: prijzen op de website voor professionals worden zichtbaar nadat u een account aanmaakt. Consumenten prijzen zijn altijd zichtbaar op JohnBeerens.com.