Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand 32mm-19mm

Op voorraad
Normale prijs € 77,95 Speciale prijs € 69,95
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • De Keramische staaf bevat Argan Olie
  • Digitaal instelbaar van 110 °C tot 210 °C
  • Langdurig plezier van uw krullen
  • Schakelt automatisch uit na 60 minuten niet gebruikt te zijn
  • Speelse krullen
  • Instant heat
  • Binnen paar seconde warm
  • 3 meter lange hittebestendige snoer
  • Incl. hittebestendige handschoen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107475540
Merken Diva
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 210 graden
Digitaal Ja
Diameter 20-50 mm
Krultype Meerdere krultypen
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 3 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand 32mm-19mm is een prachtige krultang, waarmee u fantastische en speelse kapsels kunt creëren. Deze Diva Krultang is ideaal voor het creëren van speelse medium krullen. Het Keramische gedeelte van deze krultang bevat Argan Olie. Deze speciale Argan Gold Technologie zorgt voor een ultra glad resultaat met een schitterende glanzende finish. Daarnaast zorgt deze krultang ervoor dat de hitte evenredig door de staaf verspreid wordt, zodat u altijd de perfecte krul kunt creëren waar u lang plezier van heeft. De instant heat zorgt ervoor dat de Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand 32mm-19mm binnen een paar seconden klaar voor gebruik is. Deze Curling Wand is makkelijk instelbaar van 110 °C tot 210 °C. Daarnaast heeft deze krultang een handig systeem dat de krultang automatisch uitschakelt als deze een uur niet gebruikt wordt. Door de 3 meter lange hittebestendige snoer ideaal voor professioneel gebruik. Ook wordt deze Diva Krultang geleverd met een hittebestendige handschoen.

De Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand is verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten. Deze krultangen zorgen ervoor dat u makkelijk allerlei soorten krullen kunt creëren in verschillende vormen en maten.

Resultaat Diva Professional Krultang:

Prachtige glanzende, gladde, speelse krullen met een schitterende finish in een mum van tijd waar u erg lang plezier van heeft! Ook kunt u makkelijk mooi golvend haar creëren door de krullen uit te kammer.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

De Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand 32mm-19mm beschikt over de volgende speciale technologie:

Argan Gold

De Keramische staaf bevat het ingrediënt Argan Olie voor een prachtig glad en glanzend resultaat.

Garantie Diva Professional Krultang:

Om de kwaliteit van de krultangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Krultang Intelligent Digital Wand 32mm-19mm.

Tip Diva Professional Krultang:

Ga voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, omdat de krul altijd een beetje uit zal zakken zult u zo het gewenste kapsel creëren. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag