Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang 19-32mm

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 77,95 Speciale prijs € 58,46
25% Korting
25% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Instelbaar van 110 tot 210 graden
 • Warmt snel op
 • Schakelt automatisch uit
 • Geschikt voor elk haartypen
 • Lang, warmtebestendig en meedraaiend snoer
 • Gelijkmatige warmteverdeling
 • 3 meter lange 
 • Incl. hittebestendige handschoen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107475649
Merken Diva
Soort plaat Titanium
Temperatuur tot 210 graden
Digitaal Ja
Diameter 19-32 mm
Krultype Kleine krul
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 8 seconden
Snoerlengte 3 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De mooiste krullen worden realiteit met deze Diva Professional Rebel Edition Krultang! De krultang beschikt over een digitaal scherm waarmee de temperatuur kan worden ingesteld van 110 graden tot en met 210 graden. De gemakkelijk in te stellen temperatuur maakt deze krultang geschikt voor ieder haartype. De opwarmtijd is kort, waardoor de krultang al na enkele seconden klaar is om te stylen. Daarnaast beschikt de krultang over een gelijkmatig warmtesysteem voor consistente krullen over de gehele tang. Het snoer van deze krultang is drie meter lang, draait mee en is ook nog eens warmtebestendig. Zorgen maken over het aan laten staan van de krultang is met deze Divatool verleden tijd, hij schakelt na een uur automatisch uit. Tevens is er een hittebestendige handschoen toegevoegd om het realiseren van prachtige krullen nog makkelijker te maken.  

 • Instelbare temperatuur van 110-210 graden
 • Warmt snel op
 • Schakelt automatisch uit
 • Geschikt voor elk haartypen
 • Lang, warmtebestendig en meedraaiend snoer
 • Gelijkmatige warmteverdeling
 • 3 meter lange 
 • Incl. hittebestendige handschoen

Gebruik Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang:

Zorg er voor dat het haar schoon, droog en geen klitten heeft voor gebruik. Breng vervolgens een hittebeschermende spray aan, zoals bijvoorbeeld de CHI 44 Iron Guard. Verdeel het haar in verschillende secties, om het krullen makkelijker te maken. Voor strakke krullen, wordt het aangeraden om dunne plukken te gebruiken en voor lossere krullen zijn grotere plukken aan te raden. Trek vervolgens de hittebestendige handschoen aan en houdt de krultang met de dunne punt naar beneden. Draai een pluk om de Diva Professional Rebel Edition Krultang heen. Zorg er voor dat de haarwortels bij de dikke kant om de krultang zijn gedraaid en de punten van het haar om de dunne kant.  Houdt de pluk ongeveer tien seconden vast en laat deze vervolgens los. Laat de pluk afkoelen voordat u het haar gaat stylen. Om er voor te zorgen dat deze krullen prachtig blijven zitten, kunt u een haarlak aan brengen nadat het haar is afgekoeld.

Resultaat Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang:

Het realiseren van prachtige krullen is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze Diva Professional Rebel Edition Krultang. Na gebruik van deze krultang zal het haar er fantastisch uit zien!

EU/UK Adapter Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang:

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer u de krultang mee op reis wilt nemen. De UK stekker zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u de achterkant van de UK stekker makkelijk verwijderen met een schroevendraaier. Wanneer u deze er af schroeft, komt de EU stekker naar voren. 

Garantie Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang:

Om de kwaliteit van de krultangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Krultang. 

Tip Diva Professional Rebel Edition Intelligent Digital Titanium Wand Krultang:

Kies een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul die u wilt creëren, omdat de krul altijd een beetje uit zal zakken behaald u zo het gewenste effect.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag