Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm

Rating:
20% of 100
Nog maar 4 stuk(s) op voorraad
€ 81,95

Belangrijkste kenmerken

  • De Keramische staaf bevat Argan Olie
  • Instelbaar van 110 °C tot 200 graden
  • Ultra gelijkmatig warmtesysteem
  • Klaar om te stylen binnen enkele seconden

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107475601
Merken Diva
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 3 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm is onmisbare tool voor elke beautystash. De speciale keramische Argan Gold staaf van deze warmte borstel geeft een ultra zachte, gladde en glanzende finish. Ook bevat de Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm een digitale temperatuurcontrole waarmee de warmteborstel in te stellen is op temperatuur van 110 graden tot 200 graden. De instant heat technologie zorgt ervoor dat de warmteborstel op temperatuur is binnen enkele seconden. Nog belangrijker is het ultra even heat systeem dat ervoor zorgt dat de hitte consistent en evenredig verspreid wordt door de staaf van de warmteborstel. Zo kan er makkelijker volume gecreëerd worden en daarnaast wordt het krullen van het haar ook makkelijker. De borstel werkt makkelijk, snel en biedt optimaal comfort voor de hoofdhuid.

Door de 3 meter lange hittebestendige snoer ideaal voor professioneel gebruik. 

  • Argan Gold: De Keramische staaf bevat Argan Olie
  • Digitaal instelbaar van 110 °C tot 200 graden
  • Ultra gelijkmatig warmtesysteem
  • Klaar om te stylen binnen enkele seconden

Resultaat:

Een glad en glanzend resultaat in een handomdraai. De Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm maakt het mogelijk om enorm veel verschillende stijlen te creëren.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm beschikt over de volgende speciale technologie:

Argan Gold

De Keramische platen bevatten het ingrediënt Argan Olie voor een prachtig glad en glanzend resultaat.

Garantie:

Om de kwaliteit van de borstels te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Styling Intelligent Digital Hot Brush 18mm.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag