Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set 50mm

Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle Diva Rollers producten.
€ 47,95

Belangrijkste kenmerken

  • 4 rollers, 4 clips en 6 pinnen
  • Keramisch
  • Opgewarmd binnen 8 seconden
  • Creëer eindeloos volume en verschillende haarstijlen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107473041
Merken Diva
Inhoud 4 stuks

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set 50mm gebruikt u makkelijk in combinatie met de Diva Professional Styling Session Hotpod. Dit is een revolutionair warmterollersysteem dat ervoor zorgt dat deze keramische rollers in slechts 8 seconden worden opgewarmd. Met de Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers 50mm kunt u ongelooflijk snel een prachtige volumineuze coupe creëren met mooie golven. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat de krul glanzend, glad en pluisvrij zal zijn.

De Diva Professional Styling Session Hotpod werkt makkelijk en snel, zodat u zonder enige moeite altijd de gewenste stijl kunt creëren. U kiest simpelweg een temperatuurstand, klikt de roller in de Hotpod en 8 seconden later zal het Diva logo rood kleuren en is de warmteroller klaar voor gebruik. Ook de warmte indicator op de roller zelf zal van zwart naar rood gaan als deze klaar voor gebruik is. In de tijd dat u de roller in het haar plaatst is de volgende roller weer klaar voor gebruik.

De rollers zijn apart verkrijgbaar in maten van 25mm tot 64mm, geschikt voor elk kapsel.

  • 4 rollers, 4 clips en 6 pinnen
  • Keramisch
  • Opgewarmd binnen 8 seconden
  • Creëer eindeloos volume en verschillende haarstijlen

Resultaat:

Met de Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers 50mm creëert u in een mum van tijd geweldig golvend haar met prachtig volume, dat erg lang houdt.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

Tip:

Wij raden u aan te kiezen voor warmterollers met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, omdat de krul altijd een beetje uitzakt creërt u zo het gewenste effect. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag