Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set 64mm

Nog maar 14 stuk(s) op voorraad
€ 47,95

Belangrijkste kenmerken

  • 3 rollers, 3 clips en 6 pinnen
  • Keramisch
  • Opgewarmd binnen 8 seconden
  • Creëer eindeloos volume en verschillende haarstijlen
  • Pluisvrij
  • Glad en glanzend

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107473669
Merken Diva

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set 64mm zijn de grootste warmterollers van de wereld en gebruikt u makkelijk in combinatie met de Diva Professional Styling Session Hotpod. Dit is een revolutionair warmterollersysteem dat ervoor zorgt dat deze keramische rollers in slechts 8 seconden worden opgewarmd. Met de Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers 25mm kunt u ongelooflijk snel een prachtige volumineuze coupe creëren met een mooie textuur of golven. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat de krul glanzend, glad en pluisvrij zal zijn.

De Diva Professional Styling Session Hotpod werkt makkelijk en snel, zodat u zonder enige moeite altijd de gewenste stijl kunt creëren. U kiest simpelweg een temperatuurstand, klikt de roller in de Hotpod en 8 seconden later zal het Diva logo rood kleuren en is de warmteroller klaar voor gebruik. Ook de warmte indicator op de roller zelf zal van zwart naar rood gaan als deze klaar voor gebruik is. In de tijd dat u de roller in het haar plaatst is de volgende roller weer klaar voor gebruik.

De rollers zijn apart verkrijgbaar in maten van 25mm tot 64mm, geschikt voor elk kapsel.

Resultaat Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set:

Met de Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers 64mm creëert u in een mum van tijd prachtig golvend haar met een enorm volume, dat erg lang blijft zitten.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

Tip Diva Professional Styling Session Hotpod Warmterollers Set:

Kies voor warmterollers met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, omdat de krullen altijd nog een beetje uitzakken na het stylen krijgt u op deze manier het gewenste resultaat. 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag