Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm

Rating:
100% of 100
Nog maar 10 stuk(s) op voorraad
€ 8,95

Belangrijkste kenmerken

  • Zacht perzikkleurtje
  • Bevat papaja extracten
  • Geschikt voor verschillende doeleinden
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060372800047
Merken Dr. PawPaw
Inhoud 25 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm is een balsem die te vergelijken is met Dr. PawPaw Original Balm, alleen heeft deze balsem een zacht perzikkleurtje. Naast dat Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm de lippen en eventuele droge plekjes verzorgt, geeft deze balsem ze ook een licht, natuurlijk kleurtje. Hierdoor is hij ideaal voor gebruik als lippenbalsem en als blush op de wangen. Belangrijk voor de producten van Dr. PawPaw is dat ze papaja extracten bevatten, die in de beautywereld door velen als een holy grail worden beschouwd, dankzij hun verzorgende eigenschappen. Deze balsem is een multitasker die gebruikt kan worden als lippenbalsem, als blush of voor droge plekjes op de huid. Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

  • Geeft een zacht perzikkleurtje af
  • Bevat papaja extracten
  • Geschikt voor verschillende doeleinden
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

 

Gebruik:

Hoe Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm gebruikt wordt, is afhankelijk van waarvoor het product gebruikt wordt. Het meest wordt Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm gebruikt als lippenbalsem, omdat deze de droge lippen intens voedt en daarnaast een mooi kleurtje geeft. Wanneer het als blush gebruikt wordt kan er een beetje van de balsem aangebracht worden op de appeltjes van de wangen. De balsem kan met de vingers of een kwast goed verdeeld worden. Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm kan tevens gebruikt worden voor droge plekjes op de huid, maar houd rekening met het lichte perzikkleurtje.

Resultaat:

Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm levert verschillende resultaten, afhankelijk van waar de balsem voor gebruikt wordt. Droge plekjes worden verzorgd en de lippen zijn intens gevoed en hebben een natuurlijke perzikkleur. Wanneer Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm als blush gebruikt wordt, zorgt hij voor een prachtige natuurlijke glow op de wangen. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag