E-kapper

E-kapper

  

E-kapper Advies

Zit jij, je partner, je moeder of je buurvrouw letterlijk met je handen in het haar nu het lastiger is om naar de kapper te gaan? No worries! Je kunt gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze e-kapper voor al jouw vragen (hoe verf ik m’n uitgroei bij, hoe verzorg ik m’n beschadigde haarpunten, welke producten heb ik nodig, etc.). Je wordt te woord gestaan door de professionele kapsters van John Beerens Haarstudio! Videobellen is ook mogelijk voor extra persoonlijk advies. Een afspraak maken kan door te mailen naar [email protected] of direct te bellen naar 06-11212769. We zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

E-kapper Blog

Ga jij regelmatig naar de kapper en zit je nu in deze Coronacrisis letterlijk met je handen in het haar? We geven je graag de gouden tips om met of zonder kapper het beste uit je coupe te halen. Uitgroei? Gespleten haarpuntjes? Lees onze blog en overbrug de coronacrisis met gezond en mooi haar of

E-kapper Productadvies

Speciaal om deze bijzondere tijd te overbruggen hebben we een selectie gemaakt van onze beste producten om de periode waarin de kapper niet beschikbaar is te overbruggen. Of het nu gaat om het bijwerken van gekleurd haar of gespleten haarpuntjes. Je kunt de beste producten terug vinden in speciaal aangemaakte categorieën!

E-kapper Tutorials

Ook hebben we een aantal tutorials waarin onze kapsters laten zien hoe je thuis een mooi kapsel kan maken nu de kappers gesloten zijn.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje