Categorie navigatie:

Egale en gladde huid

 

 

Niet alleen een gezonde voeding draagt bij aan een mooi, egaal en gladde huid maar ook het gebruik van de juiste cosmetica draagt bij aan dit resultaat. De belangrijkste stap om dit resultaat te behalen is het reinigen van de huid. Door de huid te reinigen wordt vuil zoals acne, vet en huidschilfers van de huid verwijderd. De huid wordt dan weer mooi egaal en glad. Houd er wel rekening mee dat het gezicht een andere pH-waarde heeft dan het lichaam waardoor er geen normale zeep voor het gezicht gebruikt dient te worden. Reinig het gezicht daarom altijd met een cleanser, toner of cleansing milk. Als het gezicht zorgvuldig behandeld word kan zonder foundation dit resultaat worden behaald. Zorg er dus voor dat vetten en onzuiverheden worden verwijdert. Gebruik milde reinigingsproduct zodat de huid niet word beschadigd. Zie voor meer informatie over de reiniging onzuivere/ zuivere huid. Na het zuiveren van de huid dient de huid gevoed te worden. Dit kan met behulp van een crème, olie, serum of moisturizer. Het voeden van de huid zorgt ervoor dat de huid er weer levendig en gezond uit ziet. Als er een goede dagelijkse verzorging is worden risico’s op huidsproblemen verminderd en word er een mooi, egaal en gladde huid gecreëerd zonder foundation.

 

Voordat een foundation aangebracht word is het ook van belang de huid de juiste verzorging te bieden. Vuil van bijvoorbeeld make-up wordt dan minder in de huid opgenomen en de huid word als nog beschermd tegen slechte invloeden van buitenaf. De Foundation smeert hierdoor ook beter. De rest van de make-up kan hierdoor ook gemakkelijker worden aangebracht waardoor er een gladder en mooier effect word gecreëerd. Om een egale huid te krijgen met make-up dient de belangrijkste stap dus niet vergeten te worden: “De Verzorging”. Na het voeden van de huid kan er voor een extra glad en egaal effect een primer gebruikt worden. Make-up blijft hiermee ook beter en langer zitten. Pas na de juiste verzorging van het gezicht dient de make-up of foundation aangebracht te worden voor een mooi, egaal en glad resultaat.

 

  • De  crème en foundation kunnen ook door een BB crème vervangen worden. Een BB crème is een voedende crème met een kleurtje. De crème en foundation worden hierdoor overbodig.

 

  • Reinig de huid goed voor en na het gebruik van make-up

 

  • Gebruik een primer dit zorgt niet alleen ervoor dat make-up blijft zitten maar maakt de huid in zijn geheel mooi,egaal en glad

 

  • Voed het lichaam ook van binnenuit voor een uiterst resultaat zie mooie huid van binnenuit

 

John’s tips: