Eyeliner tips

 

 

Met behulp van een goede eyeliner kan u meer diepte aan uw ogen geven en uw ogen laten spreken. Door een eyeliner goed aan te brengen kan de vorm van de ogen worden aangepast. Het is echter van belang dat u kiest voor een kleur die goed past bij uw ogen. Met een goede eyeliner laat je je ogen laten spreken. Het is vaak al lastig om te kijken welke eyeliner u het fijnste vind. Een eyeliner is er namelijk in verschillende vormen ; waterproof eyeliner, vloeibare eyeliner, gel eyeliner en een eyeliner potlood.  Na eenmaal de juiste eyeliner te hebben gevonden is de kunst om het strak aan te brengen. Wij van  johnbeerens.com geven u wat gouden tips wat het aanbrengen van een eyeliner makkelijker maakt:

 

  • Voor het opbrengen van een eyeliner is het van belang om de huid rondom de ogen lichtjes strak te trekken. Dat zorgt er namelijk voor dat u de eyeliner in een strakke lijn kunt trekken. Als u de eyeliner op heeft gebracht, doe dan altijd daarna pas de mascara op.

 

 

 

  • Eyeliner kan aangebracht worden met een eyeliner potlood of een liquid eyeliner. Eyeliner onder het oog, kan het oog kleiner laten lijken. Het belangrijk dat er een strakke lijn boven het oog staat.

 

  • Een winged eyeliner is erg mooi, maar wel lastig om goed te zetten. Een mooie winged eyeliner vergt een hoop oefening. Laat de hand leunen op een deel van het gezicht. Zo tril en beweegt u minder. Gaat het toch mis? Hou dan wattenstaafjes bij de hand. Zo kunt u de lijn nog mooi bewerken. Het belangrijkste van alle eyeliner tips is een goede richting te kiezen. Het makkelijkste is om vanuit je buitenste ooghoek een lijntje (wing) richting het uiteinde van de wenkbrauw te trekken.
     

Wilt u meer tips en trics weten over het aanbrengen van de eyeliner? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30- 20.30 uur, via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag